Kruppos köhögésről keresek hangfelvételt?
Szüleim nem voltak jelen a rohamnál, de nagyon érdeklődnek, hogy ha bármikor ismétlődne és éppen náluk van, biztosan felismerjék.
Ezért szeretnék hangfelvételt mutatni nekik a jellegzetes ugató köhögésről. Lehet, hogy én vagyok béna, de a neten nem találtam semmi használhatót, csak a sípoló légzést.
nem tudok neked hangfelvételt küldeni, nekem eszembe se jut akkor felvenni :)
de szerintem nem a köhögés milyensége a lényeg, hanem maga a fuldoklás. összetéveszthetetlen, attól, hogy köhög ugye még nem lesz baj. hanem mikor jön az a sípoló, hörgő kilégzés, vagyis mikor nem tudja kifújni a levegőt, ahhh, tök a fülemben van :(
mond meg nekik, hogy ha gond lenne, íhvjanak fel, telefonon keresztül is hallod, de nem tévesztik el, mikor már kékül mondjuk a gyerek, akkor meg kell a kúp, azt is felismerik :(
Anyukám szerintem felismeri, mert ő a rohamot megelőző délután szólt, hogy szerinte nehezen vesz levegőt - én semmit sem hallottam.
Apukám parázott rá, hogy ő nem biztos, hogy felismeri, mi van, ha éppen egyedül vigyáz rá, honnan tudja, hogy "sima" köhögés vagy kruppos.
Mondtam, hogy ha olyan a hangja, mintha Darth Vader küzdene egy oroszlánfókával a gyerekben, akkor az az, még mindig bizonytalan.
Köptetőt még nem kaphat, mert a legenyhébbet is két éves kortól lehet adni, ő meg most lesz másfél.
Akartam venni a patikában (magamnak is, én is köhögök), de mondták, hogy ennyi idős nem kaphat, csak nekem adnak. Én legalább jó erős cuccot kaptam, sokat javult a fuldoklós köhögésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!