Kivinnétek ilyen időben a 1,5 évest, ha éjszaka kitört rajta valami taknyos nyavalya?
Pont, hogy a kinti levegö tisztább mint bent.
A nyálkahártyát nem szabad kisarítani, mert a száraz sejtekben a korokozok gyorsabban szaporodnak. Ha a sejtek vízellátása jó, és folyamatosan cserélödik, akkor a korokozoknak nincsen ideje szaporodni.
A lakás levegöje száraz a fütés miatt, a hideg levegö is száraz, és még mikor bejut a fütéses lakásba még szárazabb, ez a nyálkahártyát még jobban szárítja.
Kint habár hideg van, de a páratartalom kicsit több, a levegöben kevesebb a korokozó, atka...
Ha lázas akkor kell neki lázcsillapító és ha nincs láza és jól felöltöztetted akkor több ideig is jobb neki kint mint a szoba levegöje.
14 fok meg még meleg is kint.
Amúgy meg minek kérdezed ha már eldöntötted, hogy mit akarsz.
Nálunk is ugyanez volt a helyzet!
Mi 10 hónaposak vagyunk és a kislányom megfázott. Én kivittem a levegőre és elég hamar meg is gyógyult. Na nem tudom, hogy a friss levegőtől vagy sem, de biztos sokat számított.
Amúgy szerintem jót tesz ilyenkor megfázás idején a friss levegő:) Nem mellesleg talán még sokkal tisztább is mint bent a lakásban/szobában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!