MMR oltás mellékhatásai?
ezek az oltáso nem tartalmaznak vírust, így kétlem, hogy attól lenne.
habár én babámnak a prevenar emlékeztetőtől lett 38,5 láza és hasmenése
de még a rotától(ami viszont már vírust tartalmaz)se lett semmi baja, tünete
én meg azt olvastam az összes csecsemőkori oltás a rota kivételével nem tartalmaz vírust..így nem is tartottam egyiktől se...
ha megtalálom, linkelem, már jó rég olvastam
nem semmi hogy az abortált babákkal kísérleteznek, most az MMR kapcsán jött ez velem szembe a neten :(
de szóval találtam mást is, itt igen, valszínűsíthető, hogy az MMR-től van
nálunk semmi nem volt oltás másnapjára (pedig a korábbi oltásoknál 1 kivételével mindig másnapra belázasodott)
viszont pontosan a 14. napon KANYARÓSZERŰ tünetei lettek - kanyarószerű kiütések, 38,5 fokos láz. azért írom, mert az orvos kanyarószerűnek nevezte, de szerintem csak senki nem meri vállalni ilyenkor, hogy KANYARÓS lett a gyerek. (gyógyszerlobbi, félelem a kártérítési igénytől, ki tudja... ja, és pár anyukával dumáltam a játszótéren akiknél pont így előfordult a dolog. a kanyarószerű tünet)
szóval ne aggód azért, még a "kanyarószerű" kanyaró is gyorsan lezajlik, 3 nap. az autizmustól se kell félni, már véletlenségből kikerült az a hordozóanyag a vakcinából, ami gondot okozhatott (de erről sem szól semmi hivatalosan, mert lehet, lenne pár kártérítési igény...)
szóval 3-4 hét elteltével más lehet a háttérben, sok vírus jelentkezik pöttyösödéssel! (pl. 3 napos láz)
illetve nekünk pont oltásra 1 hónapra jött ki a RÓZSAHÁMLÁS, ami lázzal, pöttyökkel járt (derekától felfelé terjedő, majd az egész testet finom pöttyökkel borító bőrbetegség, HÉT különböző heim pálos orvos szerint ekcéma - sote klinikai orvos szerint rózsahámlás - jó kis magyar egészségügy....) :)
szóval ez nem a folytatása az oltásnak. ha nem múlik a láz 3 nap után se, illetve a pöttyök erősödnek, akkor ki kell vizsgálni. (bőrgyógyászat heim pál felejtős, csakis sote bőrklinika, gyermekbőrgyógyászat, és ha lehet, Siló Pálma doktornő)
Nálunk 3 napig volt enyhe hőemelkedés,oltás után 4 nappal és pici kiütések; max 10 db.Más nem volt.Nagyon tartottam ettől az oltástól egyébként.
Nálunk a prevenarral együtt kapta meg.
Én nem engedem a Prevenarral együtt beadni. Nyáron 40 fokban se engedtem beoltatni őt.
Igen, az abortált magzatok...Szegénykéknek mindegy már, kísérleteznek-e velük, de ha meg merem kérdezni, mi lesz ha a sejtjükből vagy a csirkeembrió sejtekből bejut a gyerekem szervezetébe valamennyi, akkor én vagyok a felelőtlen lázító anyuka.
Mi pont most vagyunk benne.
Múlthét szerdán kapta meg. Vasárnap reggeltől küzdünk a mai napig a lázzal. 38,5-39-ig emelkedik és 38 alá nagyon nehezen tudom levinni.
Kiütései nem lettek,de 3 napja nem tudok ledugni a torkán egy falatot sem. Még szerencse,hogy cicizik így talán nem kell tartanom a kiszáradástól. Mellette aluszékony és rossz kedvű,sápadt.
Kicsit neheztelek a dokira,mert ahelyett,hogy trécselt az aszisztensével a rossz időről szólhatott volna,hogy ez várhat ránk. Még jó,hogy létezik az internet. :)
Eddig egy oltástól se volt semmi baja még hőemelkedése sem,de ez kifogott rajtunk. Remélem mostmár lassan vége lesz,mert nagyon sajnálom szegényt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!