Kislányom nem hajlandó bevenni a tablettát, szinte semmilyen formában. Adjatok már ötleteket, ti hogyan oldjátok meg, mert ezt most nem tudjuk helyettesíteni?
nekünk is volt otthon egy mini mozsár, direkt erre :)
habár én a babámat úgy motiválom, hogy hű, a marslakók is ezt isszák, ettől olyan erősek, illetve amikor nagyobb falat ételt töm a szájába, akkor is büszkén affektálva ámulok, bámulok, hogy miket tud és pozitív élményként raktározódik.
talán majd hat valamit, ha nagyobb lesz és gyógyszert kell bevenni
mi is így voltunk :S
összetörni ha lehet, mézbe-szörpbe-baracklébe, nutellába, párizsiba csomagolva, főzelékbe.
ami nem törhető, azt ki lehet kaparni... én egy hétig kaparásztam a gyógyszert a kórházban, bele cumisüvegbe, gyümölcslével vette be, mert műs nem volt ott :(
itthon könnyebb volt a fent említettekkel
sok sikert!
Sok tablettának létezik már folyadék vagy granulátum verziója. Kérdezz rá a gyógyszertárban.
Én felnőtt létemre se tudok fogamzásgátló méretűnél nagyobbat lenyelni. Így néha azzal trükközök, hogy gyerekeknek készült verziót veszek és felszorzom a hatóanyagot a saját testsúlyomhoz és annyival többet veszek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!