Eltört az egy éves kislányom combcsontja,medencegyűrűs gipszet kapott.Hogy jó etetni fürdetni ápolni?Mit adjak neki enni? Meddig tart a gyógyulás?
2015. aug. 21. 16:08
1/9 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy a kérdésedre nem tudok válaszolni, nem voltam még ilyen helyzetben. Viszont nekem is van egy 1 éves pici lányom, kiráz a hideg, ha rágondolok, min mehettek keresztül. Hogyan történt, ha nem túl indiszkrét a kérdésem?
2015. aug. 21. 16:39
2/9 A kérdező kommentje:
Elesett az udvaron,pont járni tanul,már egyedeül mennt. Rosszul esett.
2015. aug. 21. 16:49
3/9 anonim válasza:
Jaj, nagyon sajnálom. Remélem, nem marad benne félsz a járástól.
2015. aug. 21. 21:23
4/9 anonim válasza:
én se voltam ilyen helyzetben hála istennek, de volt beteg az én gyerekem lába is sajnos, 2 hétig nem tudott lábra állni. én ugyanazt adtam neki enni mint előtte is, kórházban is rendes kaja volt a menü, igaz én ölbe tudtam venni, ott úgy etettem, itthon meg az ágyban párnákkal kialakítottunk neki egy kis trónt :)
tied nem tud valamennyire ülni? esetleg babakocsiban etetni úgy mint a kisebb, ülni nem tudó babákat szokták?
jobbulást!
2015. aug. 21. 22:05
5/9 A kérdező kommentje:
Semennyirennem lehet ültetni a gipsztől sajnos
2015. aug. 22. 07:29
6/9 anonim válasza:
szegénykém, rettenetes lehet :(
felemelni tudjátok? amikor apa otthon van, akkor etethetnétek úgy, apa fogja, hogy függőlegesen legyen, te meg bekanalazod. ha meg egyedül vagy marad az, hogy a fejét előre billented. mosakodásra max szivaccsal áttörölgetés...
hogy viseli a kicsi??? le tudod foglalni valahogy napközben?
2015. aug. 22. 11:34
7/9 A kérdező kommentje:
Jobban viseli mint mi. Egész nap játszunk,mesézünk le kell foglalni. Nem sír pedig biztos fáj neki. Már ülne fel fordulna meg. Remélem mihamarabb lecserélik a gipszét olyanra hogy legalább ülhessen. Pont így próbáljuk csinálni ahogy írtad,csal reménykedtem hátha van valakinek ilyen tapasztalata és tanácsa.
2015. aug. 22. 13:48
8/9 anonim válasza:
Gyógyulást a kicsinek!
Bíztatásként azt képzeld hozzá, mi ugyanígy jártunk, csak ehhez hozzájött az értelmes orvos-gyerekjólétis megtisztelő figyelme családunk iránt. Megspékelve egy rendőrségi meghallgatással, biztos-e, hogy attól tört el a combcsontja, amitől mi mondjuk... Senkinek sem kívánom ezt.
2015. szept. 25. 14:05
9/9 A kérdező kommentje:
Jobbulást nektek! Nálunk is kérdezték a mentőstől mikor kijött hogy kell e rendőr. Elmondtam neki mindent hogy hogyan történt és ő nem kért rendőrt. Azért ez szemét dolog,hogy így is ki vagy borulva és még meg is hurcolnak... Nálatok mitörtént? Hála istennek mi holnap megyünk kontrollra 3 hete nincs rajta gipsz. Szépen gyógyul,már mászik de még nem áll rá. Senkinek nem kívánom amit átéltünk akkor.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!