Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Valaki tud kötelező védőoltást...

Valaki tud kötelező védőoltást ellenző egyesületet? Alapítványt esetleg. Érdekelnének a tapasztalataik.

Figyelt kérdés
Sokat hallani a védőoltások kártékony hatásárol, érdekelne igazak -e! Még nem foglaltam állást de kiváncsi vagyom! Trollok kíméljenek!

#kötelező #védőoltás #alapítvány #kritikus #védőoltás ellenző #egyesületet
2015. júl. 9. 11:36
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
ez a kettő miért nem elég?
2015. júl. 10. 23:10
 22/32 anonim ***** válasza:
82%

Ha hiteles információt szeretnél, akkor ne a védőoltásokat ellenző egyesületek honlapján keresgélj, hiszen ott baromi sok a ferdítés és a hazugság.

Én ezt az oldalt javaslom:

[link]

Szakszerű, hiteles, nem csak hasból leír valamit, hanem minden egyes esetben forrásokkal igazolja is az állításait.

2015. júl. 11. 15:00
 23/32 A kérdező kommentje:
Kérdésemre a válaszokat köszönöm! A kérdésre adott válaszokat és a privát leveleket összegezve a következőre jutottam! A védőoltás ellenesek nem akartak meggyőzni az igazukat nem erőltették rám. A válaszaik korrektek, emberiek voltak, tiszteletben tartották semlegességemet! A védőoltáspártiak ezzel szemben személyeskedtek, demagóg és primitív hangvételük voltak! Ezt a stílust nem engedheti meg magának egy intelligens ember! Függetlenül a tudományos érvektől, nyugodtan kimerem jelenteni, hogy a Kádári időkből hátramaradt idejét múlt és primitív oltási rendszert Magyarországon is befogják szüntetni pár éven belül! Részemről nem az oltás tudományos érvei vagy ellen érvei a fontosak, hanem a módszer, amellyel azt érvényre juttatják! A demagógia megszüli gyermekét uraim/hölgyeim! Vesztésre állnak és ezért ilyen agresszívak! Lehet, hogy stílust kéne váltaniuk! Nem?
2015. júl. 11. 23:44
 24/32 anonim ***** válasza:
89%
Nos, én... áh, mindegy. Megyek és elkezdek építeni egy jobb világot.
2015. júl. 12. 09:49
 25/32 anonim ***** válasza:
73%
Na csak kibukott a kérdezőből a foteltudós troll. Az oltási rendszer marad, akárhogy is toporzékol a beképzelt ostoba orvosgyűlölő fajtád, mert az eredmények igazolják. Pont.
2015. júl. 12. 10:54
 26/32 anonim ***** válasza:
71%

Kedves Kérdező, azért a "primitív" hangvétel, mert maga az, hogy feltetted a kérdést, olyan szintű műveletlenséget és elmaradottságot mutat, hogy joggal feltételeztük, hogy a felnőtt emberekhez méltó intelligens hangot nem értenéd meg.

A maga életét mindenki úgy cseszi el, ahogy akarja. De a gyerekedet kitenni a betegségeknek ugyanúgy gondatlan veszélyeztetés, mintha öngyújtóval engednéd játszani.

2015. júl. 12. 11:20
 27/32 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó hozzászóló! Szép tőled, hogy beismered az agressziv hangvételt! Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy mint írtam nincs gyermekem, még!Javasolnàm, hogy kicsit legyél figyelmesebb! :)

Ami a többi mondandódat illeti, azt nem minősíteném! Minősít az téged! Vàlaszolni pedig udvariassàgból válaszoltam, mert te is megtiszteltél a véleményeddel! Kérlek ne vedd személyeskedésnek a kis vàlaszomat! Nem bántó szándékkal írtam!Kritikádat tudomàsul veszem! Utolsóelötti hozzászólónak azt üzenném, hogy aranyos vagy! Remélem szebb vilàgot tudsz majd építeni! ;)

2015. júl. 13. 22:57
 28/32 anonim ***** válasza:
55%

Ha lesz gyereked zárt karanténba légy szíves, semmi esetre se vidd emberek és főleg más gyerekek közé. Nem szeretném, hogy visszatérjenek olyan betegségek, amiket a védőoltásokkal már visszaszorított az emberiség, legalábbis a fejlett országokban nagyrészt.

Primitív az, aki nem oltatja be a gyerekét, mert úgy gondolja, hogy a mai társasalomban tud úgy élni, mint egy előember. Az oltáspártiak azért ilyen agresszívak, mert nem szeretnénk, hogy az ilyen gyöszös emberek gyerekei, akik nem oltatnak, még véletlenül sem fertőzzenek meg másokat.Ha nem oltatod majd a leendő gyereked, akkor légyszíves költözz el egy lakatlan területre és élhettek magatokban a nagy természetben. Na, meg bezélhetsz akármilyen mézes-mázosan, sajnos akkor is egy nagyon buta ember vagy.

Magyarországon meg ma nincs olyan, hogy valaki nem oltatja a gyereket a kötelező oltásokkal, mert előbb-utóbb kiderül és be kell oltassa, mert kötelezik rá és még meg is büntetik. Vagy lehet költözni emberek nélküli világba.

2015. júl. 14. 08:47
 29/32 A kérdező kommentje:
A téma nagyon népszerű lett! Szeretném ha valaki olyan is írna, aki oltáspárti volt de oltás ellenes lett! Miért?
2015. júl. 20. 21:37
 30/32 anonim ***** válasza:
64%
Engem meg olyan érdekelne, aki oltásellenesből oltáspárti lett. Miért?
2015. júl. 20. 23:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!