Apró pici bevérzések a bőrön, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Kb. 3 hónapja fedeztem fel, időnként itt-ott megjelennek a gyermekem bőrén, 1-2 nap alatt elmúlnak. Nagyon érzékeny, fehér bőrű. Nem tudom, hogy megüti, kidörzsöli vagy mitől lehet ez? Másnak szokott lenni ilyen? Mutattam már gyermekorvosnak is, de nem tudja mi ez.
2015. jún. 29. 21:19
1/9 anonim válasza:
Nem száraz ott?ha igen atópiás dermatitisz arra ad krémet.
Ha pelenkaszél, ruhaszélénél jelentkezik akkor kidörzsölés arra meg bepanthen, körömvirágkrém
2/9 anonim válasza:
Nálunk is ez van, szintén extra fehér bőrű lánykámon. Először persze mindenféle súlyos hematológiai betegség jutott eszembe, de kiderült, ez lehet alkati dolog is. Nála sokszor elég a biztonsági öv, vagy pl. görkorihoz a könyökvédő megnyomja... mindig is ez volt, állítólag ő egyszerűen ilyen. (apukàja is) Azért ha új jelenség, egy kérdést megér a háziorvosnál...
3/9 A kérdező kommentje:
Nem kiütés, hanem apró pici bevérzések. Ez pl. a háta közepén van, de volt már a mellkasán, a hóna alatt és az állán is.
2015. jún. 29. 21:40
4/9 anonim válasza:
2-es vagyok, most látom, hogy látta orvos, nagy gond akkor nem lehet!
5/9 A kérdező kommentje:
Nekem is mindenféle súlyos dolog jutott eszembe. :( 3 hónapja fedeztem fel először, azóta többször láttam. Voltunk gyermekorvosnál, ő azt mondta nem kell további vizsgálat, nem volt nyirokcsomója meg semmi megnagyobbodva.
2015. jún. 29. 21:42
6/9 anonim válasza:
Akkor nem vagyok egyedül, hogy folyton a "legjobb" jut az eszembe... Mennyi idős amúgy a kicsi? 2-es
7/9 A kérdező kommentje:
Jajj, ez borzasztó érzés. :( Egy hónap híján 5 éves.
2015. jún. 29. 21:50
8/9 anonim válasza:
Ne is mondd, tudom, milyen sajnos. Én lányom 6 éves, nagyon megijesztett, mikor először volt rajt ilyen!
9/9 anonim válasza:
En mondjuk mar nem vagyok kicsi lány, 25 eves.
Mindenesetre hha megdörzsölöm magam szúnyog csípés miatt, vagy nehez hátizsákot hordok nekem is ilyen lesz.
Egyszeruen csak kidorzsolodik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!