Bizonyítottan nem ekcémás a lányom,sem anyósom akitől örökölhette.Már rengeteg mindent kipróbáltunk.Valami olyat keresek ami gyorsan beszívódik,enyhíti a viszketést,adalékmentes..
Én pár napja vettem a kislányomnak Sanatopis testápolót, 1200 ft volt, eddig bevált a száraz bőrére, bár neki ekcémaszerű tünetei voltak (azért ekcémaszerű, mert a doki se tudja biztosan mi ez).
Előtte shea vajjal kentem a testét, ez rettentő jó száraz bőrre, csak elfogyott és most a Sanatopicot ki akartam próbálni.
A shea vajat vaterán vettem, finomítatlan formában.
2013. jún. 22. 22:27
2/8 anonim válasza:
Jó minöségü olivaolaj - hamar felszívódik, természetes, nincs benne adalék és enyhén fertötlenití is a bört.
2013. jún. 22. 22:27
3/8 anonim válasza:
Itt olvashatsz erről:
(nem ügynök vagyok, csak én is itt találtam rá :DD )
Köszönöm szépen a válaszokat!A shea vajat mi is használjuk,de ebben a kánikulában nem vált be,amiatt h olyan zsíros hatású,vakarta magát.Igazából nekünk sem derült ki h mi ez,nem ekcéma.Kérdezte a doki h van-e pikkelysömör a családban ,de már csak találgatott,és nem is hasonlít arra..Ma vettünk kecsketejes házi szappant,és kipróbáljuk a krémet,köszi!!!
2013. jún. 23. 14:44
5/8 A kérdező kommentje:
Most néztem meg,és rájöttem h már ezt is próbáltuk :(
Sok mindennel jártunk már úgy h az elején nagyon szuperül hatott,aztán mintha megszokta volna a bőre..Lehet h amik beválltak azokat kellene felváltva használnom neki.Ez azért jó h sokszor az interneten anyukáktól hamarabb megtudja az ember egyébként h mi segíthet mint az orvostól.A Sanatopicot is egy anyuka ajánlotta nekünk anno :)
2013. jún. 23. 14:50
6/8 anonim válasza:
Miért nem próbálod ki az olívaolajat? Attól nem lesz zsíros, és igen gyorsan segit.
2013. jún. 23. 17:52
7/8 A kérdező kommentje:
Próba alatt van,köszönjük! :)
2013. jún. 24. 19:07
8/8 anonim válasza:
Majd írd meg, hogy nektek is segitett-e, remélem, hogy igen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!