Mit ajánlanátok hasfájásra? (espumisan, infacol, colief csepp)
Nálunk semelyik nem vált be és extrém hasfájós volt a baba,illetve büfizni sem tudott nagyon.
Nekünk egyedül és véglegesen az eredeti(!) Gripe Water segített csak.Azért kell az eredeti Woodward's-os,mert amit itthon lehet kapni,abban van menta meg alkohol is és az nem kell az ilyen piciknek.
Angliából hozattuk,2000 ft volt üvege,de 150 ml-es egy üveg és 2-3 hétig elég volt egy.A többi gyorsabban fogyott és nem is használt,mert nálunk büfizés-gondok is voltak.Ettől tanult meg büfizni lényegében.
Ha mindent próbáltál már esetleg és egyik sem jött be,ezt is érdemes kipróbálni szerintem.Neten vettem én is,illetve most is árulok 5 db-ot,ami nekünk megmaradt.Persze másnál is lehet kapni még.
Nézz utána az Woodward1s-osnak,csak jót írnak róla,a Babuline-féle újabb és Mo-on is patikákban kapható verziót viszont nem nagyon ajánlják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!