Lapacho teát vagy grapefruit csepp kivonatot ajánlanátok jobban Candida legyőzésére?
lapacho tea mindenképp!
1.! Candida diéta alatt banán??? ezt remélem csak rossz viccnek szántad!
Ti hogy bírtátok ki a diétát? Nekem olyan lehetetlennek tűnik. Ráadásul eltarthat fél évig is. Honnan tudom, hogy végeztem? Cukor és szénhidrát van mindenben! A diétákban ajánlott ételekről nem is beszélve. Távol állnak a hetköznapi ételektől. Nem tudom, h mi van pl azokkal az ételekkel, amibe se liszt, se cukor, semmi nem kerül a tiltólistáról. Mondok egy durva, hétköznapi példát, csirkepörkölt (olivaolajon elkészítve). Igazából nem fogyasztható bármi ilyesmi? Egy jó húsleves? A burgonyát pedig az egyik oldalán tiltják, a másikon engedik. Gondolom kiderült, hogy imádok enni, ezért is lesz nehéz.
Valamint azt sem értem, hogy miért kell zéró szénhidrát, cukor. Ha az a gomba természetes a testünkben, akkor kihalnia sem szabad. A csökkentett adagok nem segítenek egyáltalán? Nincs valami gyógyszer, amivel rásegíthetnék?
Ezek szerint elég,ha csökkentem csak a szénhidrátokat (nem elhagyom teljesen? és mellette próbálom pótolni a lactobacilusokat? Én is félek a fogyástól, elég vékony vagyok, nem kéne fogynom.
Tegnap vettem egy készítményt, ami probiotikumokat, valamint lactobacillust is tartalmaz. Emellett iszom majd a lapacho teát, szedek fokhagyma kivonatot, és a grapefruit cseppen is gondolkodom. Sajnos, sok dolgot nem értek még a Candidával kapcsolatban. Pl. sokan kérdezik, hogy hol van? Hogyhogy hol van? Ha elszaporodik a szervezetben, akkor nem ott van mindenhol? Nekem elsősorban hüvelyi problémáim vannak, de pár hónapja végbélviszketés is gyötör és tegnap kiderült, hogy a nyálamban is van (megcsináltam azt a vizes házi tesztet), hullik a hajam stb. Orvoshoz csak jövőhéten megyek, meglátjuk mit mond. A tesztet akarom kérni elsősorban, de már rákészültem a diétára.
Én egy évig csináltam a diétát. :))) Van, akinek egész életében nélkülöznie kell egy csomó mindent. Ki kell bírni, ez van. Amúgy orvosnál nem voltál vele? Hogyhogy nincs gyógyszered? Gyógyszer nélkül, csak a diétával nem fog elmúlni.
Ugyanolyan teszttel lehet kimutatni, hogy túl vagy rajt, mint amivel kiderült, hogy candidád van.
Édesítőszerből tényleg csak azt az egyfajtát lehet enni, viszont az édesítőszertől csak éhesebb leszel és mivel kevés finom és kalóriadús dolog van, amit ehetsz, így az elég gyötrelmes. Használj nyírfacukrot, azt szabad enni és olyan íze van, mint a cukornak. Elég drága dolog, de ha különleges alkalmakkor megengedsz magadnak valami édességet nyírfacukorral, az a diéta idején igazi kincs lesz, majd meglátod. Én inkább ettem havonta kétszer valami finomat nyírfacukorral, minthogy azt a rosszízű édesítőszert egyem, de mondjuk ezt mindenki maga dönti el. Amúgy ehetsz azért sok finom dolgot. Pl. pudingot, ugyanis a legtöbb csak kukoricakeményítőből van, és azt szabad enni, aztán még sok undorítónak látszó, de nagyon finom diétás süti. Pl. anyukám szokott nekem csinálni tojásfehérjéből meg dióból ilyen kis sütiket, valahogy a sütőben meg kell sütni a dióval összesűrített tojáshabot, az is nagyon finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!