Viburcol kúpról mondanátok véleményt? Csökkenti a fogzással járó nyűgösséget?
Szia. Nálunk kb. 3-4 nap után volt hatása. Igaz én csak este lefekvés előtt adtam neki, a nyugodtabb alvás reményében.
Mellette használtam Dologelt is. Többségében használtak, viszont ha az áttörés előtt voltunk semmi nem volt hatásos és olyankor fél adag nurofent adtam a Kisfiamnak.
1. Vagyok
Sajnos csak nyűgösséget és kisebb lázat csillapít. A fájdalmat nem, azt csak a nurofen szüntette meg. Viszont elfelejtettem írni hogy kb. 3 hónapja átálltunk a chamomilla 15 ill. 30 ra.(nem biztos hogy így kell írni) Szereti a Kisfiam és úgy látom használ is. Mármint a viburcol helyett. Ha nagyon szenved akkor tényleg adj neki valami fájdalomcsillapítót.
Sziasztok! Mi szőlőcukorral oldottuk meg.
Mi? Szőlőcukor?!
Jaja. Nurofent csak akkor kapott, amikor láza lett (38 alatt nem). Este szőlőcukrot kevertünk a teájába/vizébe. Egyszer ugyanis olvastuk valahol a neten, hogy a szőlőcukornak fájdalomcsillapító hatása is van. Bevált.
Nyilván esete válogatja, lehet, hogy mi szerencsések voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!