Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Valakinek van csillagokat...

Valakinek van csillagokat világító plüss figurája, mondanátok véleményt?

Figyelt kérdés
2 éves kisfiamnak szeretnék egy ilyet venni, mert nagyon nem szeret sötétben aludni(sajnos én sem). Most sólámpa ég neki éjjel, de gondogltam ez valamivel látványosabb. Arra lenék kiváncsi, hogy van e ezeken olyan hogy egész éjjel világítson, mert mindenhol csak azt írják, hogy 30 perc után kikapcsol, ilyenről nem találtam leírást. Mennyire strapa bíró, nem törik-e könnyen össze a műanyag része? Fel melegszik-e? Melyiket érdemes megvenni (linkelhettek is). Köszönöm előre is ha válaszol valaki.
2015. márc. 23. 15:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekünk autós van tescoban vettük és sajnos ez is csak ahogy a többi 30 percig világit nem melegszik fel hiszen ledes a 7 hós fiam dobtamár le és semmi baja. este altatásnál haszálom vagy éjjel ha felkell mert szép kis fényt ad így nem kell villanyt kapcsolni.
2015. márc. 23. 15:37
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekünk a teknős van. [link]

Nem innen vettük, de ugyanez! Nagyon gagyi, a zenéi borzasztóak és megijed a gyerek tőle. Fiam alszik rendesen sötétben, így kb 10 percekre volt csak bekapcsolva. Van sólámpánk is, így én azt mondom inkább maradjon az éjjeli fénynek! A csillagok nem adnak sok fényt, és tuti eszi az elemeket is egész éjjel hosszútávon.

2015. márc. 23. 15:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Keresztlányomnak is teknősös van, ő imádja. Tavalyelőtt karácsonyra kapta, akkor volt 6 éves, azóta is használja minden éjjel. Ha mamánál vagy nálunk alszik is hozza magával.
2015. márc. 23. 15:44
 4/7 anonim ***** válasza:
2015. márc. 23. 15:48
 5/7 anonim ***** válasza:
amúgy az autós nem zenél :) most nézem adapterről is megy így nem eszi az lemet. Amúgy gyári elemmel 3-4 hónapig ment el..
2015. márc. 23. 16:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Bocsi, ez nem csillagos lámpa, de miért nem veszel éjjeli fényt? Amit pont az ilyen esetekre találtak ki. Sötétedéskor bekapcsol, reggel pedig kikapcsol, kellemes fénye van, csak egy szabad konnektor kell hozzá és máris nincs olyan nagy sötétség a szobában. Tudom nem olyan mint egy játékteknős, de biztosan nem fog kikapcsolni egész éjszaka és nem tudja dobálni a kicsi, keveset fogyaszt, nem melegszik.

Én erre gondolok:

[link]

2015. márc. 23. 16:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekünk kutyusos van, a lányom imádja, minden este világít lefekvéskor, mire elalszik, a kutya is kikapcsol. A komód tetején van, ott nem éri el, leesni nem tud. Azért nem raktam lejjebb, mert szerintem túl erősen világít ahhoz, hogy sötétben belenézzen, még nekem is bántó úgy a fénye. Szerintem nincs rajta egész éjjel világító funkció, bár én nem is szeretném, éjszakai fénynek mi is ikeásat használunk.
2015. márc. 23. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!