Babám 3 hós kb 2 hete beteg eleinte megfázás volt utánna át ment hörg hurutba. Kérdés?
Nálunk is hasonló, de ő a tesótól kapta, aki hazahozta az oviból, Nála is megfázással kezdődött, majd szörcsögött (egy reggel volt neki láza).
Az aluszékonyság abból is adódhat hogy nem tudja kipihenni magát, nekem is tegnap ilyen volt. Estére kapott fájdalom csillapítót és szépen aludt, de ugye ez csak átmeneti megoldás. Voltunk dokinál, ha holnapig az nem javul vagyis nem nagyon tudja felköhögni ami le van tapadva a torkában akkor elkezdjük az antibiotikumot. Viszont én úgy tudom köptetőt nem szabad ilyen pici korban adni (csak akkor ha már ki tudná köpni), így mi nem is kaptunk (a nagynak ő elmúlt 3 adtunk). A hörghurutja nem tudom mennyire volt erős, mert "sima" hörghurutra elég az antibiotikum. A ventolin nagyon erős gyógyszer. Nekünk a nagyobbnak 1x fel volt írva, mert fulladva köhögött éjszakánként, de mondta hogy azt csak végső esetben használjuk (ez 1x volt mert tényleg már aludni sem tudott a köhögéstől), de nálunk előzmény, hogy párom erősen allergiás és neki is használni kell alapból ilyet. Egyébként nekünk a kicsi 6 hós. Szóval mi antibiotikum és orrcsepp, illetve fájdalomcsillapítón kívül nem kaptunk semmit (és a naggyal sem soha).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!