Ki szedte a magzatvédő vitamint? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 4. 13:48
2/6 anonim válasza:
Én. Melyik érdekel? Mire vagy konkrétan kíváncsi?
3/6 anonim válasza:
Gravidát szedtem a 6. hónapig. Egészséges 3,5 kg-os (nem lett óriásbébi) babám született.
4/6 anonim válasza:
Nagyobbal Elevitet, kicsivel Femibiont szedtem. 3,25 kg és 3,70 kg-os súllyal születtek, egyik se volt nagy baba.
5/6 anonim válasza:
Én gravidát szedtem, nem volt vele gondom. Se mellékhatása nem volt, vérképpel se volt gondom soha. Baba születési súlyáról nem tudok nyilatkozni még de ettől nem lesz óriásbaba, max azért mert én is és férjem is azok voltunk.
6/6 anonim válasza:
A magzatvédő vitaminok az emelt folsav miatt azok, amik. A bajom csak az, hogy milyen vitamin az, aminek kockázata és mellékhatása van? Egy ütősebb multivitamin több folsavat tartalmaz és nincsenek esetleges mellékhatások. Lásd Vitaking multi alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!