Hozzáért a forró mobilradiátorhoz, másnap látszódott csak hogy szinte az egéz ujja le van égve, mit tegyek?
Figyelt kérdés
nagyon piros, szinte mélybordó, el van rajta vékonyodva a bőr, a színéből ítélve, be is lenne gyulladva?
nem is értem hogy bírta(ha én leégetem az ujjam, egész éjszaka fagyasztom, mert aludni sem birok tőle, szószerint kín reggelig az idő)de csak arra rohantam be, hogy sír, felkaptam, de nem tudtam mi baja, később nem volt nyűgös, átaludta az éjszakát, meg lazán megfürdettem(közben meg egy halvány melegvízbe is beletéve égett felületet, nagyon tud csípni)de egy hangja sem volt...
de fáj ha rá nézek. látom mintha még pirosabb lenne, mint délelőtt volt, mintha nagyobb is lenne a sérült felület.
égésról anyit tudok csak, hogy azonnal folyó hidegvíz alá kell tenni(ez nekem be is válik, van hogy azonnal gyógyít)de ugye erről lecsúsztunk
2015. márc. 13. 21:42
11/11 A kérdező kommentje:
köszi utolsó :)
2015. márc. 14. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!