Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Fülgyulladásra milyen csepp jó?

Fülgyulladásra milyen csepp jó?

Figyelt kérdés

Másfél éves a kislányom, október óta kisebb nagyobb megszakításokkal fülgyulladással küzdünk. Amint egy kicsit náthás, hiába szívom az orrát, sprayzem ezerrel, mindig ráhúzódik a fülére. Általában antibiotikumot kapunk, decemberbe kétszer is kaptunk, majd januárba kaptunk neomicines orrcseppet a fülészeten, azzal helyrejött. Kb 2 hete megint náthás lett, elkezdtem az orrcseppet újra, de hiába, mindkét fülére ráment, antibiotikum kellett. Múlt hét kedden voltunk kontrollon, szépen helyrejött mindkét füle. De már vasárnap megint láttam, hogy folyik az orra, azóta szívom neki, Sterimár orrsprayt használok a fülész javaslatára, de ma már láttam reggel, hogy kétszer is megvakarta a fülét. Megőrülök, hogy megint ráment a fülére egy hét elteltével? Van esetleg ötlete vagy tapasztalata valakinek, hogy milyen fülcsepp lenne jó rá? Nem szeretnék megint antibiotikumot nyomni a gyerekbe és lehet hogy egy fülcsepp is le tudná húzni neki a gyulladást.

Természetesen nem akarok kísérletezni rajta, délután elviszem orvoshoz, hogy ránézzen, de érdekelne, hogy van-e antibiotikum helyett más megoldás.

Köszönöm!

2015. márc. 11. 12:16
 1/4 anonim ***** válasza:
mi ciloxant használtunk! az én fiamnak is állandóan be volt gyulladva a füle, ha jött a foga azért, ha náthás volt azért. szerencsére kinőtte.
2015. márc. 11. 12:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer az ügyeleten írtak fel fülcseppet, aztán amikor nem javult, le kellett vinnem a fülészetre a gyereket. Na ott szépen le is teremtettek, hogy miért cseppentettem bármit is a gyerek fülébe? Nem szabad.

Melegíteni nem próbáltad? Nekünk melegítős sapkánk is van, meg párna is. Amikor fáj a füle, kéri is, hogy valamelyikkel melegítsük.

2015. márc. 11. 21:56
 3/4 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy nem marad nyugton. 17 hónapos múlt, nem tudom lefektetni meleg párnára. Próbáltam múltkor a bioptron lámpát de nem hagyja.

De tegnap bevittem délután a dokihoz. Rendben vannak a fülei, náthás ugyan de úgy néz ki jönnek a szemfogak és talán amiatt nyűgöske.

2015. márc. 12. 07:54
 4/4 anonim ***** válasza:

mi hasonlókepp vagyunk.

szinte minden nátha úgy zajlik le,h.a vége középfül gyull. :(

hiába szívom az orrát,adom a gyógyszert .. nem sokat javít.

jelenleg is" náthas" ,múlt hó 17. étől.

iszonyat. :( az ősz meg a tél így telt el .szegénykének hiába vetem meleg ruhát,cipőt,vitaminokat,immumerősítőt.

végig beteg volt.

valamikor még a szemére is ráment nem csak a fülére. teljesen tanácstalan vagyok ,és sajnálom Őt.

tegnap már láttam,h.vakargatta a füleit. :/

most paraffin olajat tanácsoltak a fülészeten..

hát kíváncsi leszek

2015. márc. 17. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!