Torokmandulakivételre jó orvost szeretnék de hol?
Budapesten lakunk a 11 kerben.
János kórház kizárva!
Janost kh-t miert zarod ki?
Egy hete mutottek ott a lanyom, igaz orrmandulaval, de mindenki nagyon kedves volt es mindennel megvoltunk elegedve.
Mondjuk, a lanyomat a felnott f-o-g-on mutotte a Hirschberg Andor dr.ur (osztalyvezet-foorvos). Nekunk ot ajanlottak januar vegen es nagyon orulok, hogy az o kezei koze kerult a lanyom.
Egy forintot sem fogadott el, mindene megvan, o nem a halapenzert dolgozik, mint a legtobb orvos.
Bethesdat egyebkent nem ajanlom. Ott a legtobb doki maganrendelest ajanl fel, de allamilag nem mut.
Mi legalabbis igy jartunk ott.
A Heim Pal meg az ev vicce, ott azt se tudjak eldonteni ranezesre, hogy (ironia lesz) a gyerekem fiu vagy lany. Nem hogy mit csinaljanak vele. 3 orvosbol 2 fel oran at talalgatott, mintha epp felelnenek es en lennek a tanar. Szanalmas.
De jó lehet a Szent Imrèben!
Ott szültem 3x teljesen ok a kórház na de azt nem tudtam hogy gyereket is műtenek ott!!!
Nagyon köszönöm kedves utolsó ès mondhatom a gyerekorvosnak hogy ide szeretnèm vinni ès itt műtsèk a fiamat?
Csak azt hittem a felnőtt meg a gyerekorvos külön ugy èrtem kicsit más egy gyerek meg egy felnőtt mandulája !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!