Miért csikar minden éjjel babám hasa?
Figyelt kérdés
14 hós kisfiam már két hete minden éjjel félóránként megébred, sír, kutyorog a hasa, bele-bele csikar neki és büdiket pukizik. Aztán hajnalra megnyugszik, reggelre semmi gond, napközben nincs semmi ilyen. Ugyhogy nem értem.
egyébként nagyon keveset eszik, csak cicizni akar szinte, és van hogy 3-4 napig nincs széklete.
védőnő és gyerekdoki szerint jön a foga és azért, ami igaz is,mert ha jól látom meg van kicsit dagadva a kis tejörlő fogak és már nagyon fehér, egész nap rágja és tömködi a kezét a szájába.
De a fogzástól miért csikarna a hasa? Meg attol inkább pont hogy hasmenése lenne.
Akkor mégis mi lehet a baj? Van valakinek ilyen tapasztalata!
2015. febr. 27. 06:58
1/3 A kérdező kommentje:
Normaflore-t ajánlották, de ahogy olvastam az is inkább hasmenésre jó! Nem tudom kipróbáljam-e!?
2015. febr. 27. 07:00
2/3 anonim válasza:
Igen az jót tesz. Citromfű teát is adtam neki, annak enyhén nyugtató hatása van. Homeopátiázni is lehet chamomila vulgaris. Fájhat neki,ezért nem esznek.az orruk is szokott folyni amit lenyelnek ettől fáj a hasuk,és híg lehet a székletük.
3/3 A kérdező kommentje:
Ma elkezdtem adni neki viburcol kúpot! hát kiváncsi vagyok! egy hétig kap mindennap, aztán meglátom hogy használ-e!
2015. febr. 27. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!