1/9 A kérdező kommentje:
Természetesen elviszem orvoshoz csak jo lenne addig tudni valamit.ha allergiás kiütés mennyi idő alatt kéne elmulnia?himlő járvány van ugy hallottam de ez nem hinném hogy az,csak a pocakján van meg a karján,az arcán is kijött de az már szinte el is mult.
2015. febr. 17. 12:11
3/9 anonim válasza:
nem mozgott sokat, mert nekünk akkor volt mindig ilyen kis pöttyös ha melege volt, s akkor egyből kipattogott. de majd a dr biztosabbat mond.
4/9 A kérdező kommentje:
ezt kizártnak tartom,ha melege van,az arca vörösödik ki,de semmi más....sajnos nagyon paranoiás vagyok és borzasztoan aggodom mi lehet ez :(
2015. febr. 17. 12:32
5/9 A kérdező kommentje:
ja és a pöttyök olyan szárazak mint mikor kiszárad a bőr
2015. febr. 17. 12:37
6/9 anonim válasza:
Ez vírus, szinte 100%-ig biztos vagyok benne. Volt lázas mostanában?
7/9 A kérdező kommentje:
nem volt,de milyen virus?
2015. febr. 17. 13:31
8/9 anonim válasza:
Konkrétan nem tudom neked megmondani, de sok vírus okozhat ilyen kiütést. A kislányom pont így nézett ki, csak neki a kisujja hegyétől a feje búbjáig kijöttek a pöttyök.Fenistil cseppet kapott rá. Lehet, hogy nem is lesz láza és pár nap alatt elmúlik.
9/9 anonim válasza:
Nem kell megijedni,ha virus,arra nincs gyógyszer,esetleg a Fenistil csepp,calcium,akár 2hétig is eltarthat,magától gyógyul. Vagy allergia,amit új öblitő,új ruha,műszálas stb okoz,vagy melegkiütés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!