Allergiás kiütés mennyi idő alatt múlik el?
Figyelt kérdés
18 hós kisfiam tiszta kiütés kedd óta, orvos látta, kapott testápolót, de nem múlnak a pöttyök.2012. máj. 27. 15:45
1/5 anonim válasza:
lányom februárban lett kiütéses és még most is látszanak a pöttyök. de állítólag meg is maradnak a kis karján. a dokinéni anno nekünk két hónapot mondott, azaz akár annyi ideig is...már több is eltelt :(
de más anyukáktól hallva 1-2 hét.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszpkat. Nem tudjuk mitől pattogott ki. Holnap megint viszem, mert nem múlik kicsit se.
2012. máj. 28. 11:18
4/5 anonim válasza:
Fenistil cseppet nem írt/javasolt a doki?
Az kifejezetten allergiás tünetekre (csalánkiütés, stb.) van.
Vényköteles. Ha nincs otthon, mindenképp írass! Nagyon jó!
Az én lányom antibiotikumra lett allergiás, ezt kellett neki adnom. Kb. 1 hét, mire szép lett a bőre.
5/5 A kérdező kommentje:
De kapott fenistilt, de én most már arra gyanakodok. Az első kiütéseknél melegkiütésről volt szó, akkor kapta a cseppeket ami után tiszta pötty lett és nem múlik. Ma már nem adtam a fenistilt.
2012. máj. 28. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!