Baja lesz a Germicid kúpnak ha én a hűtőben tartom?
Figyelt kérdés
Mert mondjuk minden kúpot a hűtőben szoktam2015. febr. 11. 13:09
1/8 anonim válasza:
Germicidet hűtőben kell tartani.
2/8 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy ott kell tartani. (én szinte minden gyógyszert ott tartok)
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen
Hát pl a szirupokat mint Nurofen nem hűtőben tartom!
2015. febr. 11. 13:14
4/8 anonim válasza:
Én minden kúpot és szirupot a hűtőben tartok.
5/8 anonim válasza:
Minden gyógyszert úgy kell tárolni, ahogy rá van írva. A legtöbb gyógyszernél ez 25 fok alatt (mint pl. a Nurofen), ezeket nem kell hűtőben tartani, de nem is árt neki. Meg van olyan, amire az van ráírva, hogy 0-6 fok között (hűtőben) tárolandó, azt hiszem a Germicid ilyen, vagy felbontás után hűtőben tárolandó (pl. egyes antibiotikumos szirupok vagy Ambroxol). És van néhány, amire kifejezetten rá van írva, hogy nem szabad hűtőben tartani, azoknak árt.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem a Germicidre az van irva hogy max 25 fok de nyáron ugye
érdekes lesz mer nálunk a konyhában is olyankor 30 fok van
2015. febr. 11. 13:40
7/8 anonim válasza:
Nekem azt mondta a gyerekorvos,hogy a lázcsillapitó kúpot a hűtő ajtaján lévő fedeles tárolórekeszben tároljam. A kúpot azért is jó hűteni,mert nagyon hamar olvad,szétmálik és akkor hogy használnád?
8/8 anonim válasza:
Na most megnéztem a dobozt. Az van ráírva, h 15 fok alatt kell tartani. Az nálunk csak a hűtő.
Amúgy meg a gytárban is a hűtőt mondták.
A kúpnak nem jó, ha megolvad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!