Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Baja lesz a Germicid kúpnak...

Baja lesz a Germicid kúpnak ha én a hűtőben tartom?

Figyelt kérdés
Mert mondjuk minden kúpot a hűtőben szoktam
2015. febr. 11. 13:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Germicidet hűtőben kell tartani.
2015. febr. 11. 13:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy tudom, hogy ott kell tartani. (én szinte minden gyógyszert ott tartok)
2015. febr. 11. 13:11
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szèpen

Hát pl a szirupokat mint Nurofen nem hűtőben tartom!

2015. febr. 11. 13:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Én minden kúpot és szirupot a hűtőben tartok.
2015. febr. 11. 13:17
 5/8 anonim ***** válasza:
59%
Minden gyógyszert úgy kell tárolni, ahogy rá van írva. A legtöbb gyógyszernél ez 25 fok alatt (mint pl. a Nurofen), ezeket nem kell hűtőben tartani, de nem is árt neki. Meg van olyan, amire az van ráírva, hogy 0-6 fok között (hűtőben) tárolandó, azt hiszem a Germicid ilyen, vagy felbontás után hűtőben tárolandó (pl. egyes antibiotikumos szirupok vagy Ambroxol). És van néhány, amire kifejezetten rá van írva, hogy nem szabad hűtőben tartani, azoknak árt.
2015. febr. 11. 13:22
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem a Germicidre az van irva hogy max 25 fok de nyáron ugye

érdekes lesz mer nálunk a konyhában is olyankor 30 fok van

2015. febr. 11. 13:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt mondta a gyerekorvos,hogy a lázcsillapitó kúpot a hűtő ajtaján lévő fedeles tárolórekeszben tároljam. A kúpot azért is jó hűteni,mert nagyon hamar olvad,szétmálik és akkor hogy használnád?
2015. febr. 11. 17:02
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Na most megnéztem a dobozt. Az van ráírva, h 15 fok alatt kell tartani. Az nálunk csak a hűtő.

Amúgy meg a gytárban is a hűtőt mondták.

A kúpnak nem jó, ha megolvad.

2015. febr. 11. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!