Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Az mennyire igaz hogy ha...

Az mennyire igaz hogy ha valaki elkapta ezt a mostani akármilyen vírust akkor már ezt nem kaphatja el?

Figyelt kérdés

Tehát magyarul olyan mint az oltás védettek leszünk?

Köszönöm előre is

2015. febr. 2. 14:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Milyen vírust?
2015. febr. 2. 14:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Melyik vírust?
2015. febr. 2. 15:05
 3/8 A kérdező kommentje:

Miicsoda kérdések

Ami most van valami más van mint influ

2015. febr. 2. 15:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez is influenza, csak ez "agresszívebb változat". Nem, ez sem tesz védetté, csak ezzel szemben. De ahhoz egyszer EZEN át kell esned. És jövőre megint vagy oltatsz, vagy elkaphatod azt, ami lesz.
2015. febr. 2. 15:19
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen

DEHOGY oltatom magam eszem ágában sincsen soha nem is oltattam és nem is fogom.

2015. febr. 2. 15:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha terhes vagy, került a nagy tömeget, a gyerekek közelségét (óvodából, iskolából elképesztő, mit hordanak haza szerencsétlenek). Egy hónapig bírd ki valahogy, mert árthat a babának.
2015. febr. 2. 16:21
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem vagyok terhes nem is szeretnék én egy életre letudtam családalapítást !!

3 gyerkőcöm van ,csak nagyon féltem őket és ha egy beteg akkor mindegyik az lesz és az a rengeteg átalvatlan éjszaka, meg a gyógyszerek ,meg megoldani az orvoshoz menést ,kész katasztrófa köztük a legkisebbem 4 hónapos!!

Csak ezért vagyok így betojva!!

Köszönöm a válaszokat

2015. febr. 2. 19:22
 8/8 anonim válasza:
Én sajnos lassan már egy hónapja szenvedek ettől a vírustól, a családtagjaim is elkapták, mindannyiunkon máshogy jön ki. Már kb. 30 ezret költöttünk gyógyszerekre, de még mindig nem gyógyultam meg teljesen.
2015. febr. 25. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!