Szoptatás útján elkaphatja kisfiam a gombát?
Figyelt kérdés
Kisfiamnak egy hónapja piros pöttyök voltak a fütyijén, a doktornő canestent ajánlott rá, melytől pár nap alatt helyre jött. Viszont két napja újra piros pöttyök jelentek meg a fütyijén, a heréjén és a combtövénél is! Jövő héten megyünk vissza a doktornőhöz, de addig is szeretnék érdeklődni hogy van e ilyennel tapasztalatotok?
Szerintetek ez már benne van a kis szervezetében és mindig vissza vissza fog térni? Van szerintetek köze ahhoz hogy nekem is jelenleg hüvelygombám van? Esetleg elkaphatja ezt tőlem az anyatejen keresztül?
2015. jan. 31. 19:26
1/7 A kérdező kommentje:
Azt hozzá teszem hogy a nőgyógyászomtól kaptam olyan krémet amelyet használhatok szoptatás alatt, és természetesen minden pelenkázás és krémezés előtt alaposan megmosom és fertőtlenítem a kezem de mégis felmerült bennem hogy esetleg tőlem kapta-e el valahogy a gombát :(szerintetek?
2015. jan. 31. 19:31
2/7 anonim válasza:
Az en fiamnak is van. Popsinal es a szajaba. Nem toled kapta el. De nezd meg a szajat nincs e ott is. Mert a kettot egyutt kell kezelni. Es akkor eltunik.De kell hozza egy het.
3/7 anonim válasza:
Ja es en be kenem a mellem is,azzal amit a szajara kapott.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! És nálatok is már többedszer előfordul? Az normális? Mindig ki fog rajt jönni?
2015. jan. 31. 20:03
5/7 anonim válasza:
Teljesen normalis. Nekunk harmadszor van most. Ja es a Canesten nem teljesen hatekony ha elotte popsi torlovel torlod a popsit.Elveszi a hatasat. Vizzel szabad ilyenkor csak egy par napig.
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2015. febr. 1. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!