Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Hogyan készítenek mellkas...

Hogyan készítenek mellkas röntgent egy 2,5 évesről?

Figyelt kérdés
Mert ugye ő nem marad meg.Elaltatják,vagy benyugtatózzák?
2015. jan. 20. 19:41
 1/5 anonim ***** válasza:

nem altatják, nem is kötözik le, nem nyugtatózzák le...

ha szerencséd van, nem lesz annyira homályos a felvétel :)

nálunk elbénázta az asszisztens, mondta, hogy most tartsam egyenesen a gyereket (2 éves volt), de csak kb 10 mp múlva "repült a kismadár". gondolhatod mennyire volt hasznos...

2015. jan. 20. 19:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Lányomat két évesen röntgenezték, és amikor feltettem szegényt arra a hideg asztalra, ahol készítik a röntgenképet, ott maradt és meg sem mozdult ijedtében!

Fogtam a kezét, ennyi volt. Pár perc sem volt az egész!

Fel sem merült, hogy benyugtatózzák szegény gyereket. Ha nem maradna ott, szerintem rád fognak nézni, hogy anyuka csináljon valamit, mondjuk le kell fognod...

Engem nem zavartak ki a felvételkészítés alatt.

2015. jan. 20. 19:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálunk úgy volt, hogy én kaptam egy ólomkötényt, magam elé kellett fognom a gyereket állva (ő 3 éves múlt akkor) és úgy fotózták le. Miután megesküdtem többször, h nem vagyok terhes.
2015. jan. 20. 20:12
 4/5 anonim ***** válasza:

A lányomat 2 éves kora előtt röntgenezték (csípő), ott én kaptam egy köpenyt és le kellett szorítanom a testét, h. ne tudjon mozogni.

Persze a lányom sírt, mint akit nyúznak és hiába fogtam le jó szorosan, a felvétel mégis bemozdult.

2015. jan. 21. 00:51
 5/5 anonim ***** válasza:

kisfiamnak most csináltak 2 hete (23 hónapos)

semmit nem adtak, bementünk meg kellett állnia , kézét felemelve tartani, én a háta mögött. 2 perc sem volt, mondtam neki, hogy most fényképeznek, kukukkk... elsőre sikerült , nem sírt, meg se mozdult, pedig egyébként nagyon eleven, hisztis gyerek.

2015. jan. 21. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!