Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Szerintetek vírus miatt...

Bendes Szilvia kérdése:

Szerintetek vírus miatt hányik a babám, vagy reflux?

Figyelt kérdés
1éves kisfiam 3napja hányik,hasmenése 1hete az már javul. Voltunk orvosnál többször is. Normolytot kap,meg lactiv baby-t. 2hónapos volt mikor megállapították hogy refluxos. A családban mindenki hányásos,hasmenéses volt. Nem tudom eldönteni hogy reflux e vagy vírus. Láza nem volt hálisten. Már régen hányt reflux miatt. Tanácstalan vagyok.
2015. jan. 12. 20:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekünk most vírus volt, a gyerek hason alvásból négykézláb állt és sugárban hányt az ágyban. Négyszer, de egy éjszaka. Hajnalban sugárba hányta a vízzel az apját is és elmúlt.

Szerintem a vírus ilyen, sok, minden ürül, nyomással és gyorsan eltűnik. 1-2 nap múlva visszatérhet, de az is gyorsan lecseng. (dokink mondta) 9 hónapos

B6-ot adtam neki, vizet, biogaiat

2015. jan. 12. 20:56
 2/5 anonim ***** válasza:
ja és főtt krumplit adj neki, illetve csak gyomorkímélő ételt, mint a felnőtteknél, diétát, előbb rendbejön, ha nincs terhelve a gyomra.
2015. jan. 12. 20:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Már nagyon jó lenne kilábalni. Inkább én lennék beteg! b6-ot lehet venni ilyen piciknek is? ti már jobban vagytok?
2015. jan. 12. 21:12
 4/5 anonim ***** válasza:
B6 vízben oldódó, én a normális, nekünk kaphatónak a felét adtam. Porrát törtem és bébiételbe keverve megette.
2015. jan. 13. 10:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, mi már szerencsére túlléptük.
2015. jan. 13. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!