Matusné kérdése:
Ti beoltattátok vagy be fogjátok oltatni gyermeketeket az agyhártya elleni védőoltással? Ez ugye nem kötelező oltás 2hét múlva lesz 1 éves.
Figyelt kérdés
2015. jan. 5. 07:50
11/16 anonim válasza:
Ebből aztán egy fillér haszna sincs az orvosoknak, jobb ha tudod, kedves utolsó.
Sajnos elég gyakran van a híradóban is, hogy agyhártyagyulladás végzett ovis, kisiskolás gyerekekkel, ami megelőzhető lett volna.
A fanatikus oltás elleneseket nyilván nem lehet észérvekkel meggyőzni, nem is célom, és kívánom, hogy a többiek józan gondolkodás vezérelte hozzáállása végett valóban védettek legyenek a te gyerekeid is. Az a baj, hogy kevesen emlékeznek már a gyerekbénulás, szamárköhögés, torokgyík borzalmaira. Az én nagyszüleim még tudtak mesélni testvérekről, unokatestvérekről, szomszédokról, barátokról, akik pont ezek miatt nem érték meg a felnőttkort vagy lettek nyomorékok.
12/16 anonim válasza:
A gennyes agyhártyagyulladás egy rendkívül veszélyes betegség. Még ha időben kap szakszerű kezelést, akkor sem biztos, hogy túléli. Ha túléli, akkor meg az nem biztos, hogy agyi károsodás nélkül. Az oltásnak sokkal kisebb a kockázata, mint a nemoltásnak. Igen, beadattuk. Igyekszem megóvni a veszélytől, hisz szeretem őt.
13/16 anonim válasza:
Èdes istenem sok okostojás hát csak mèrgezzètek a gyerekeiteket èn nem teszem az biztos , règen sem volt minden szar ellen oltás mèg is itt vagyunk Már az èlet ellem is oltanak! Amikor a kisfiam megszületett 2008.ban a dokinő fuu be kelk oltatni rota ellen fuu nahyin nagy betegsèg , hát nem oltattam be ès jè nem is volt beteg sőt tovább megyek bárányhimlős sem èy 6,5 èves! Na csak ennyi tènyleg gondolkodjatok már ennyi erővel èvente több 10 oltással lehetne oltani a szegèny gyerekeket! Ja a kislányoknak meg a HPV oltásáról meg nem is beszèlve szándèkosan meddővè teszik a kislányokat na ezt nem engedem!ès igenis buzdítok mindenkit hogy ne oltasson minden szirre szóra!!!!!!!! Gondolkodjon ès mèrlegeljen nekem is van pl kislányom is!! Szèp estét ja ès nyugodtan lehet megkövezni ,lepontozni !!!
14/16 anonim válasza:
Bocsánat a hibákèrt de telefonról irok ès kicsik a betük!!
Utolsó voltam
15/16 anonim válasza:
Ha valamiért nem jó a HPV elleni oltás, akkor azért mert túl drága. Ezért társadalmi szinten nem biztos, hogy megtérül - egyénileg ettől függetlenül jobb oltottnak lenni. Annyira örülök amikor egy-egy választható oltásnál sem tudják az oltásellenesek megtalálni a valóban értelmes ellenérveket, ehelyett megy a meddővé tesz meg hasonlók.
16/16 anonim válasza:
Régen sem volt minden szar ellen oltás, aha. Beszélgettél valaha a naggszüleiddel? Dédszüleiddel? Ők vagy a korosztályukban az ismerősök, hozzátartozók hány gyermeket temettek el? Én beszélgettem Nagyanyámmal, ő kettőt. A fél karját odaadta volna a mai oltásokért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!