Mitől lehet gombás fertőzése egy babának a pelenkával fedett részen?
El vagyok keseredve, mert fogalmam sincs, mitől alakult ki. Minden tiszta, nem ül a pisiben sem órákig, nem váltottam sem pelust, sem popsitörlőt. A kádat is mindig kimosom. Nem értem, sajnálom szegényt és nem szeretném, ha máskor is előjönne ez. Ha bekakil, pár percen belül tisztába teszem.
Mi okozhatja?
Egyébként nem vészes, csak pár pötty van rajta. Doki írt fel kikevert krémet.
Én is szabadon hagyom pelenkázások között 10-15 percre, valamint fürdés előtt és után kicsit több időre. Ilyenkor az ágyon ugrál, mert járni még csak segítséggel tud.
Majdnem évig nem volt ilyen probléma, még csak piros sem volt neki :(
Fogzástól is lehet gomba?! Én azt hittem, csak kipirosodhat...
Mondjuk az tény, hogy még csak 12 hónapos, de már a rágófogai jönnek!
3-as válaszoló!
Milyen hintőport használsz? Nekem itthon egy bontatlan Johnson's van. Az jó, vagy vegyek gyógyszertárit?
Kipróbálom, majd ha ez elmúlik, mert most orvosi krémmel kenem.
Nálunk ez akkor változott meg, mikor majd 1 évi szenvedés, kenegetés után elhagytam a nedves popsitörlőt, mert végülis az is nedvesíti a popsit. Azóta csak vízzel tisztítom, megtörölgetem és púdert teszek rá. Ettől sokkal szárazabb és azóta egyszer sem volt gombás pedig néha több ideig is van a pelusban, mint kellene.
Egyébként nekem a doki által felírt krémmel is ugyanez volt a bajom, hogy az is nedvesít és éppenhogy csak enyhítette a gombát. Vagy 2 hétig kellett kenegetnem, mire jobb lett.
Viszont az összes "nedves" popsicucc elhagyása után elég gyorsan helyrejött minden magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!