Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » 3 éves lányomnak tüdőgyulladás...

3 éves lányomnak tüdőgyulladása van. Zinnatot kapot meg Spirupent. Hogy adjátok ti be Zinnatot?

Figyelt kérdés
Első adagot kihányta.... Most alszik gondoltam utánna ráprobálok. Amugy mindegy hogy melyiket adom neki előbb? Ja és probiotikumot is kell adni a Zinnat mellé? Azt is kétszer?
2014. dec. 18. 14:23
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hát kb.egy órás könyörgés után beadtam neki a Zinnatot. Egy pici ment mellé. Nem hányt. Ittattam vele őszilét. Már előre félek a reggeltől hogy fogom beadni...
2014. dec. 18. 21:40
 12/13 anonim ***** válasza:
Sikerült ma beadni a gyógyszert? Sikeres bevét után adhatsz valami kis jutalmat is.
2014. dec. 19. 11:23
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen sikerült mind a két adagot. Minden beigértem..... De még nagyon köhög láza is volt 38.3
2014. dec. 19. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!