Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mit lehet tudni a fisztuláról/...

Mit lehet tudni a fisztuláról/sipolyról?

Figyelt kérdés
8 hónapos kislányomnak van,ma tudtam meg. Nagyon el vagyok keseredve,mire számítsunk? Köszönöm!
2014. dec. 9. 22:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy hol alakult ki a kislányodnál, de biztosan kezelni kell. Nekem pár éve a gyökérkezelt fogamnál alakult ki egy sipoly. Meg kellett műteni, el kellett távolítani azt a rengeteg gennyet a foggyökérről illetve egy részét eltávolították. A probléma megoldódott. (kopp-kopp)
2014. dec. 9. 23:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Uhh :( Szóval műteni kell...a feneke felett van neki,egy apró...nekem idáig fel sem tűnt :( Köszönöm szépen a választ!!! Örülök,hogy már rendben van....ez végleg gyógyítható?
2014. dec. 10. 07:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Úgy emlékszem, hogy nekem a doki azt mondta, hogy ha nem lenne ennyire begyulladva a foggyökér akkor nem a műtét lenne az elsődleges megoldás, hanem valamilyen antibiotikum. Szerintem véglegesen gyógyítható, ha a gócterületet sikeresen megszüntetik.
2014. dec. 10. 08:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Abszolút nem gyulladt neki,és nem jön belőle semmi,csak ott van...olyan mint ha zárt lenne....a gyógytornász vette észre,jövőhéten viszem orvoshoz...
2014. dec. 10. 14:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!