Mi lehet az oka, hogy szinte 2 hetente beteg a bölcsődés fiam?
Ha hideg a levego, akkor ismet tudogyulladas lesz a vege. De az is lehet, hogy az elsobol meg nem epult fel teljesen, vagy szovodmenye van.
Tudogyulladas utan en meg ket honapig allandoan kohogtem es beteg voltam.
En mar reg masik bolcsibe vittem volna...konkretan senkit nem erdekel a gyereked, mert nem az ovek.
Mindenképp plusz vitamint javasolok és minél előbb egy fül-orr-gégészeti vizsgálatot! Főleg azért, mert mindig a száján veszi a levegőt. Nem horkol?
Az én fiamnak tavaly sokat volt a füle begyulladva, rengeteget hiányoztunk az oviból, gégészetre elvittem, kiderült az orrmandula hatalmas szinte elzárja a fülkürtöt, gátolta a szabad légzést az orrban. Mióta kivették az orrmanduláját egyszer volt lázas beteg szeptember óta, füle is rendben, alig náthás.
Jaja, fül-orr-gégész!
Valószínűleg orrsövény ferdülése van, amit meg kell műteni, mert így állandóan beteg lesz!
A vizsgálat nem fáj, a műtétet altatásban végzik gyermekeknek, utána kellemetlen lesz, de túléli és megszűnnek a gondok remélhetőleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!