Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Szerintetek ez normális? Én...

Szerintetek ez normális? Én aggódok túlságosan? Lesz egy felvétel ( sajnos az a dokik látogatása után készült )

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=uXKprSyzcJs

Itt egy link amin a 7 hetes kisfiam hallható,ennyire szörcsög-sípol alvás közben. Amúgy nem csak alvás közben hanem ébren is sípol csak akkor kevésbé. A házi orvos még a tüdejét sem hallgatta meg. Ránézésre azt mondta,hogy Ő egy egészséges,vidám gyerek. Sőt inkább leteremtett,hogy ilyen időben minek viszem ki ( hozom el a hozzá )a lakásból. Tegnap nem hagyott nyugodni a dolog és a fül-orr gégészetre is elvittem. Ahol szintén a lekezelő ,, első gyerek?,, kérdés fogadott a ,,még egy túl aggódó anyuka,, mosollyal társulva amikor meghallották,hogy mi a panasz. Sajnos egyik orvos jelenlétében sem szörcsögött a fiam,így nem hallották miről is van szó,mitől ijedek meg amint meghallom. Születésétől kezdve ilyen neki. Volt,hogy látszott rajta,hogy kapkod a levegő után,fullad.

Van,hogy nem is tud aludni annyira szörcsög,mert megijed a saját szörcsögésétől és felriad. Sőt van,hogy szopizni sem tud mert nem kap levegőt,hallom,hogy el van dugulva az orra. Naponta szívjuk,de semmi nem jön belőle szinte ( bár 2-3 naponta ilyen száraz nagy darabkák,kár fél cm-res jönnek ki mintha bőr lenne ) Párásítunk is mert a házi doki szerint száraz lehet a levegő a lakásban. Tanács ? Tényleg ne aggódjak ? Vagy vigyem más dokihoz ? Amúgy nekem és a férjemnek is orrsövényferdülése van ( ha meg vagyunk fázva mi is így szörcsögünk ) és én pl mindig csak nyitott szájjal tudok aludni mert az orromon annyira nem kapok levegőt.

2014. nov. 27. 16:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok - sok választ és segítséget !
2014. nov. 28. 15:55
 12/15 anonim ***** válasza:
Kérdező,mi újság veletek?
2014. dec. 2. 13:17
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdeklődést. Megmutattam a védőnőnek is a felvételt és végre megértő emberre találtam. Azt mondta,hogy valóban gyanús ez a hang és menjünk el kifejezetten gyermek fül-orr gégészetre. Most a Heim Pálba fogjuk elvinni,oda szerencsére nem kell beutaló,így kikerüljük a gyerek házi orvost...Ha túl leszünk a vizsgálatokon akkor megírom itt,hogy mi volt az eredmény. Amúgy azóta még jobban szörcsög szegénykém :( Éjjel nem is merek szinte aludni :( Figyelem őt mert félek nehogy megfulladjon :(
2014. dec. 2. 16:04
 14/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok ! Újra itt 1 hét kórház után. Előző hét péntek hajnalban befulladt a fiam. Elkezdett öklendezni és rengeteg nyál jött ki a száján,fulladozott. Rögtön irány a Heim Pál ahol megállapították,hogy REFLUX betegsége van és a visszafolyt tejnek-tápszernek ,,köszönhetően,, tüdő és hörgőgyulladása lett. 1 hetet voltunk bent megfigyelték,kivizsgálták. A szörcsögést valószínűleg ez okozta. A röntgen alapján azt mondták régóta gond lehet. Szóval ha 2-3 hete a doki csak meghallgatja akkor kiderülhetett volna előbb és megelőzhettük volna a fulladásos rohamot. Mindenesetre gondos odafigyelésre van szükség. Sűrített tápszer ( a tej sajnos marad ahogy van ) + emelt fejvég és a légzésfigyelőt kötelezték mert nagyobb a kockázat refluxos babáknál a bölcsőhalálra :( Ennyi a történetünk. Mindenkinek jó egészséget kívánunk ! Köszönöm mégegyszer a segítséget !
2014. dec. 13. 14:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Sajnálom, jobbulást nektek!
2014. dec. 13. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!