Kétéves kisfiam mitől lázasodhatott be?
Nincs mandulagyulladás a környezetünkben.
37.8-ra nem kell lázcsillapítót adni. 39-ig nyugodtan várhatsz, teljesen felesleges elnyomni a védekezőrendszerét. A láz nem ellenség.
Felénk sincs mandulagyulladás. Gyakorlatilag bármitől belázasodhatott. Védekezik a szervezete, ez nem bűn.
De 38,5 alatt én sem adok neki semmit, pláne, ha még alszik is.
37,8 csak hőemelkedés,nem láz!Emiatt nem lehet forró a homloka!Azért felnőtt emberként,anyaként legyünk már tisztába a fogalmakkal.Erre még lázcsillapító sem kell.
Attól is lehet magasabb a hője mert épp aludt,és gondolom be is volt takarva.Szimplán csak melegebb volt a takaró alatt,ennyi!
De a te gyereked nem volt lázas!!A 37,8 az nem LÁZ!Attól nem forró a homloka,értsd már meg!
Tudom mit beszélek,gyerekápoló vagyok!Nem is szoktuk javasolni, hogy ezt a szülők csillapítsák,hisz kell,hogy a szervezet harcoljon kicsit!
38 felett,de inkább 38,5 felett kell lázat csillapítani!
Az,hogy estére felment 39-re,az láz,azt kell is csillapítani.
Én is anya vagyok,az én 2 éves lányom is beteg most,mandulagyulladása van. 38,2 volt a hője,nem kapott rá semmit se.Estére pedig újra normális 37,2-es hője volt.
Nem kell azonnal paracetamollal vagy ibuprofénnel mérgezni őket,hidd el!
Jobbulást a fiadnak!
Így van,azt nem!De azt igen,hogy a sok és indokolatlanul adott paracetamol és ibuprofén máj és vesekárosító hatású.
Pláne ha már ilyen korán kapja őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!