Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Hogy "beszélsz rá" egy kétéves...

Hogy "beszélsz rá" egy kétéves az orrszívóra?

Figyelt kérdés

Most használjuk másodjára, utoljára egy éve kelett. Üvölt és hadakozik ellene. Pedig csak egy elemes valami, nem hangos. Az orrspraynél ugyanez a szitu.

Próbáltam rá hatni hogy utána majd tiszta lesz nozija, kap majd levegőt, nem kell mindig törölgetni, nem folyik majd a szájába.... Alkudozni, csokit ígérni, biztatni hogy csinálja magának, vagy hogy előtte ő kiszivhatja vele az én orrombból a cuccot. Semmi. Maradt a lefogás meg az üvöltés. De ezt nem szereti senki.

egyéb ötlet?

2014. jan. 16. 16:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Sehogy és nincs. Ne szeresse senki, de gyógyuljon meg. A saját érdeke.
2014. jan. 16. 16:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát nálunk is ez a helyzet, bár nálunk sokszor működik, a "gyere szívjuk le a baba/ Minnie egér orrát, látod ő sem sír". Ilyenkor az ő kezében van és én csak irányítom.

DE ha éppen olyan passzban van, akkor marad a lefogás, és minél hamarabb essünk túl rajta...amit muszáj azt muszáj...

2014. jan. 16. 16:59
 3/5 anonim ***** válasza:
sajnos alegtöbb gyereknél ez van hogy lefogás és üvöltés de muszáj. nem fogod tudni neki megmagyarázni.
2014. jan. 16. 17:02
 4/5 kíváncsicska ***** válasza:

Hát nem tudom, szerencsések vagyunk ezek szerint, mert nálunk nem volt hadakozás eddig, hogy le kelljen nagy erővel fogni.Én azt csináltam, hogy a kezébe adtam hadd fogdozza barátkozzon vele.A porszívót beállítottam,majd olyan messze vittem tőlünk, ahogy lehet,és bekapcsoltam a porszívót.Majd így is a kezébe adtam.Hagytam kicsit hadd ismerkedjen vele.

Aztán én is az orromhoz tettem mutatván ez nem fáj,ő is odatehette az orromhoz, és akkor megpróbáltuk odatenni az ő orrához is.Játékosan és nem erőszakosan.Ugyanez a módszer a szemcseppentésnél is bejött.Szóval ha semmi nem megy, akkor marad az üvöltés.

2014. jan. 16. 18:37
 5/5 anonim ***** válasza:
nállunk is lefogás, orditozás. muszály, a gyerek érdeke, meg neked is, hogy hamarabb meggyógyuljon.ha kicsit nö, okosodik, már nem fog sirni.
2014. jan. 17. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!