Hogy "beszélsz rá" egy kétéves az orrszívóra?
Most használjuk másodjára, utoljára egy éve kelett. Üvölt és hadakozik ellene. Pedig csak egy elemes valami, nem hangos. Az orrspraynél ugyanez a szitu.
Próbáltam rá hatni hogy utána majd tiszta lesz nozija, kap majd levegőt, nem kell mindig törölgetni, nem folyik majd a szájába.... Alkudozni, csokit ígérni, biztatni hogy csinálja magának, vagy hogy előtte ő kiszivhatja vele az én orrombból a cuccot. Semmi. Maradt a lefogás meg az üvöltés. De ezt nem szereti senki.
egyéb ötlet?
Hát nálunk is ez a helyzet, bár nálunk sokszor működik, a "gyere szívjuk le a baba/ Minnie egér orrát, látod ő sem sír". Ilyenkor az ő kezében van és én csak irányítom.
DE ha éppen olyan passzban van, akkor marad a lefogás, és minél hamarabb essünk túl rajta...amit muszáj azt muszáj...
Hát nem tudom, szerencsések vagyunk ezek szerint, mert nálunk nem volt hadakozás eddig, hogy le kelljen nagy erővel fogni.Én azt csináltam, hogy a kezébe adtam hadd fogdozza barátkozzon vele.A porszívót beállítottam,majd olyan messze vittem tőlünk, ahogy lehet,és bekapcsoltam a porszívót.Majd így is a kezébe adtam.Hagytam kicsit hadd ismerkedjen vele.
Aztán én is az orromhoz tettem mutatván ez nem fáj,ő is odatehette az orromhoz, és akkor megpróbáltuk odatenni az ő orrához is.Játékosan és nem erőszakosan.Ugyanez a módszer a szemcseppentésnél is bejött.Szóval ha semmi nem megy, akkor marad az üvöltés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!