Mit csináljak a koszmóval?
Figyelt kérdés
Babé se jó, több nem lett tőle de kevesebb se, pedig lassan 4 hete használjuk. nincs neki tul sok, de ami van sehogy se jön le. a kutacsnál meg a fej búbon. próbáltam olajjal és azt két óra mulva fogkefevel...de alig jon le valami. ujjal meg nem merem kaparni foleg nem a kutacsnal. egyéb tippek?2014. okt. 26. 09:52
1/6 anonim válasza:
én itt a gyk-n olvastam erről, volt egyik válaszadó aki már minden kálvárián végigmen(3000 Ft-os sampon, olajozás stb)és végül annyi segített az egészen csak, hogy a puha sörtéjű fésűvel mosta a haját(fejét)szimpla fürdőkrémes vízben, meg kapargatta saját kezűleg.nos ez utóbbi módszert alkalmaztam, de volt (2 alkalommal csupán)hogy fürdés előtt olajoztam a kis fejét, rá sapka(nagy eséllyel különben megfázik)úgy hagytam és csak 10-20 perc múlva vittem fürdőkrémes vízbe, hajkefe, szopi közben kapargatás..pikk-pakk elmúlt!
2/6 A kérdező kommentje:
koszi ahogy irtam, az olajozas kapargatas nem valik be raadasul a kutacs kornyeket nem is nagyon merem dorzsolni.
2014. okt. 26. 10:11
3/6 anonim válasza:
Én jojobaolajjal kentem és kemény sörtéjű kefével szedtem le és mostam babébal. De itt találtam egy régi kérdést, ott vmi gyógyszertári szerrel kezelték a baba fejét - neki is nagy haja volt, mint a lányomnak - vmi méz volt a szer nevének a végében. Vényre kapható. Én ez utóbbit próbálnám, ha nincs otthon jojoba.
4/6 anonim válasza:
Nekünk se használt semmi. A védőnőm mondta, hogy muszáj lekaparnom. Először nem akartam, de aztán csak az lett a vége. Jól beolajoztam és mintha csak vakargatnám a buksiját felszedtem róla. Első nap a nagyját, aztán a másnap a maradékot. Azóta se jött vissza és ennek már több hónapja. Nem lett semmi baja a babámnak (széles nagyon a kutacsa) Nekem is ijesztő volt, de más megoldás nem volt. Az a baj, hogy most lehet nincs sok, de ha nem veszel magadon erőt és nem szeded le, akkor még több lesz. Én is így voltam. Addig húztam az időt, és próbálgattam a dolgokat, míg nagyon sok lett. Próbáld ki először a saját fejeden, hogy mi az az erősség kb amit nem nagyon érzel és úgy csináld a kis fején. Fürdés előtt egy órával jól beolajoztam a fejét és húztam rá sapkát, utána vakargattam le.
5/6 anonim válasza:
Teafaolaj és határozottan ledörzsölni. Semmi baja nem lesz a kutacsának.
6/6 anonim válasza:
aloe vera first spray sokan ezt használják sokmindenre jó.keress rá neten.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!