Harmadik hete kohog a 6eves lanyom! Mit adjak neki ami segitene vegre?
Semmi mas tunet nincs, se piros torok, se laz, se fajdalom, semmi. Mar kapott mindent, most mar 1hete antibiotikumot is, de semmi valtozas Barmit kap ugyanugy kohog. Alvaskor nem, de nappal barhol vagyunk nincs olyan perc h ne kohogne Nem hosszan, csak mindig egyet, ilyen melyrol jovoen. Es mar teljesen ketsegbe vagyok esve h mi a baja, miert nem mulik? Az antibiotikumtol sincs valtozas, semmi! Mit csinaljak???Es ha most megint visszaviszem a dokihoz mar harmadjara mit fog neki felirni meg?? Az antibiotikum utan mi johet meg??? Soha nem volt meg ilyen h semmitol ne mult volna el.kapott koptetot amit az orvos irt fel,kapott acc-t
Kap landzsasutifu szirupot,most spiropentet kap,es augmentin duot 1hetig,ami szerdan telik le,de semmi valtozas mar 3hete!
Ful-orr gege negativ
Rontgen-negativ
Holnap kapunk beutalot pulmonologiara! Majd meg irok
Na itt vagyok! Mara volt idopontunk pulmonologiara! Azota itthon van,tehat kb ket hetet jart oviba iden.kohoges jott ment,azota is,semmi nem hasznalt ra,magatol mult el mindig.
Es amire ennyit vartunk!allergia vizsgalat negativ!!!! Es mivel most pont nem kohogott,azt mondta ventolint javasol ha nagyon kohog! Csak a baj az h nem ugy kohog h fullad,igy nem tudom fog e hasznalni.es igazabol nem mondta h asthma ma valami.nem allergias,es ha kohog ventolin vagy aerius szirup
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!