Mitől pattanásos a négyéves lányom karja?
Figyelt kérdés
Eddig is voltak rajta időnként pattanások, de most nagyok és gennyesek. Nem múlnak el, vagy mindig új keletkezik. Nem tudom, hogy bőrgyógyászhoz vigyem-e vagy táplálkozással van-e valami gond. Tavaly voltunk allergiavizsgálaton, de nem találtak semmit. (Amúgy elég duci, rengeteget mozog és sokat izzad. Ha ez a gond, mit csináljak, mivel tisztítsam, kezeljem?)2014. szept. 28. 22:24
1/9 anonim válasza:
Bőrgyógyászatra (főleg gyerekrendelésre) nagyon nehéz bejutni főleg nálunk itt Bp-en.. nem tudom vidéken hogy van. De mindenképp mutasd meg legalább a gyerekorvosnak! Itt nem lenne jó találgatni.
2/9 anonim válasza:
Amikor a fiamon ilyenek voltak, a doki azt mondta, hogy valami aprócska seb elfertőződött a kezén és attól ilyen. Kapott rá antibiotikumot is és valami kenőcsöt.
3/9 anonim válasza:
a napkiütés is ilyen
van akik gyerekkorban ényérzékenyek
6/9 anonim válasza:
Vidd el bőrgyógyászhoz. Ha nehéz időpontot kapni és van rá, akkor vidd el magánhoz. Én csak ahhoz járok, úgyis ritkán kell 5 ezer egy alkalom cserébe sose kell várni és ha egyik nap kitalálom már másnap mehetek, szinte mindig van szabad időpont.
7/9 anonim válasza:
Majd írjál, hogy mitől lett ilyen a lányod karja.
8/9 A kérdező kommentje:
KÖszönöm a válaszokat! Kaptunk időpontot a bőrgyógyászhoz, jövő héten megyünk, akkor kiderül (remélem), hogy mi okozza.
2014. okt. 10. 00:25
9/9 A kérdező kommentje:
A bőrgyógyász szerint, bőrtípus, izzadékonyság és táplálkozás okozza a pattanásokat.
2014. okt. 19. 23:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!