Az normális, hogy 3 éves lányom 1 hónapból 2x2 napot volt óvodába megfázás miatt?
Most is itthon fekszik, fáj mindene és taknyos.
Először hányt és magas láza volt. A héten hidegrázás és köhögés kísérte.
El vigyem orvoshoz?
Vagy ez normális?
A gyerekorvosunk rá sem néz a megfázásos betegekre, de a felnőtt se. Pihenést, teát javasolnak.
De már 3 hete bemenne van és aggódom.
Nálunk is ez van.
Tea, pihenés, köptető vagy köhögéscsillapító,lázcsillapító. Ennyi a javaslat.
Nekem az iskolásom esett vissza. Pár napig jól volt, éjjel megint lázas lett.
Érdekes gy.orvosotok van. Én azért váltanék a helyedben.
Minden egyes látogatásunkkor a gy.orvosunk ránéz a gyerekekre. Meghallgatja a tüdejüket és megnézi a torkukat. Ez az ALAP, a MINIMUM !!!
Ezután jön a diagnózis, ha szükséges, akkor több vizsgálat. Pl. megnyomkodja a hasukat, stb.
Nálunk erre már Fenistil csepp + c-vitamin, orrszívás és patikai kikevert orrcseppet kapunk.
Kérdés, hogy a gyerkőcöd most kezdett-e közösségbe járni vagy már előtte volt-e bölcsis?!
Az én nagyobbik lányom 1 évig járt bölcsibe. Nem ilyen durván, de gyakran volt beteg. Áprilisban az immunotrofinát (gy.orvos javaslatára) kezdtem neki adni, majd májustól egyszer sem volt beteg.
Szept. 1-én kezdte az új közösséget (ovi), ahol megint új betegségekkel találkozik a szervezete.
Két hete pénteken hazajött taknyosan, hétfőre semmi baja nem volt.
Most sincs semmi baja, míg más gyerekek kidőlnek sorba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!