Műtötték valakinek gyermekét a Debreceni Gyermeksebészeti Klinikán?
Nem a gyermekklinikára gondolsz? Hogy ott fogtok feküdni, de a műtét gondolom nem abban az épületben lesz. Mivel műtik? Vagy külön gyermeksebészeti klinika is ott?
Mi a múlt héten voltunk Debrecenben 8 napot. A gyermekklinikán feküdt, de a műtét az idegsebészeten volt, oda a mentő vitt át, és hozott vissza minket.
A fiam 7 hónapos, neki koponyaműtétje volt, de mi a gyermekklinika épületében voltunk, azon belül a belgyógyászat vip szobájában, mert a csecsemőosztály vip szobája már foglalt volt. Az intenziv osztály is ott volt azon a szinten, ott is volt 1 napig a műtét után.
Mivel ti a másik épületben lesztek, így nem tudom, hogy ott hogyan mennek a dolgok. Csak azt tudom, hogy a gyermekklinikán is ott aludhatott a szülő (vip szoba nélkül is), kérhetett matracot, de volt aki kozmetikai ágyat kapott, mert az jobban befért a szobába. Ugyanúgy használhatta a fürdőszobát is, és amíg intenziven volt a gyerek, addig is maradhatott az osztályon.
Az ételt a gyerek kapta ha jól tudom, de be is lehetett fizetni arra a pár napra, vagy hétköznap lehet venni is ebédet a konyhán, jól főznek amúgy. Nekem a vip szoba árában járt az ebéd is. De volt hogy külön vettem kaját, mert inkább rántott húst ettem volna. A fiamnak meg eleve vittem ennivalót (bébiétel, tápszer), de azt mondták, hogy elvileg kérhetnék is neki a tejkonyháról, de én ezzel már nem foglalkoztam, mert abban bízom, amit én adok neki, mert tejfehérjeallergiás is. Az ebédért a betegkísérőknek (vagyis a szülőnek) külön el kellett menni a konyha épületébe (nem messze van onnan), hétvégén viszont áthozták.
Büfé ott nemvolt, de van egy élelmiszer bolt a főbejáratnál, ott lehet kapni szinte mindent (persze jó drágán), van mellette egy patika is.
Az intenzív osztályon reggel 9-től este 9-ig lehetett bent lenni vele. Ott is én etethettem, pelenkáztam stb, csak amíg ki volt kötve a keze a (a dréncső miatt), addig nem vehettem fel.
Szerintem biztos, hogy te is ott aludhatsz, mert elvileg ezt biztosítaniuk kell valahogy, kivéve amíg az intenziv osztályon lesz esetleg.
Remélem minden rendben lesz. Minden jót kívánok! Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!