Mit adtok kisgyermeketeknek (két év) ha szurtyog és folyik az orra?
Figyelt kérdés
Éjjel már hallottam,hogy tele az orra, ma meg folyik is. Más baja nincs, nekem is és a két nagyobb tesójának is csak ennyi a bajunk. Ezzel még nem rohanok orvoshoz.... Adtam neki Sinupretet de kihányta a kesernyés íze miatt,pedig teában adtam neki. Fenistil csepp elfogyott(felírós). Calcimusk van.Mit vegyek neki? Van bevált gyógyszeretek? Köszönöm, ha írtok!!2014. szept. 15. 10:47
1/5 anonim válasza:
Én hagymateát főztem neki, és sűrűn kell szívni az orrot ,hogy ne fertőzze vissza a váladék!
2/5 anonim válasza:
Gyakori orrszívás, és mézes-citromos tea.
3/5 anonim válasza:
Cebion csepp (C-vitamin). Az enyémek a Sinupretet szívesen beveszik magában is, de a teát nem isszák :-) Egyébként mézes-citromos hársfatea jó a náthára.
4/5 anonim válasza:
Az orrspray nagyon jó, szépen leszedi a váladékot, kevesebbet kell utána szívni ill. fújni a nózit. Amúgy meg hagymatea és sok vitamin (enyémek Cebion Multit kapnak).
5/5 Jégtánc válasza:
Cebion cseppet kap a lányom és Sterimar sprayt használunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!