Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Miért nem szűnik már végre a...

Miért nem szűnik már végre a taknyossága?

Figyelt kérdés
11 hónapos kislányom múlt vasárnap éjszaka óta beteg. Hétfőn belázasodott, elmentünk az orvoshoz. Akkor még nem kapott semmit, mondván valszeg vírusfertőzés. Piros volt a torka, ennyi. A láz két fél Germicid kúptól elmúlt, de a taknyossága inkább csak fokozódott. Szerdán kellett visszamenni, akkor Calcmuscot kaptunk a piros torokra, meg az instrukciókat az orrszívásra. Hétfőn újra mentünk a doktornénihez, mert alig tudott pihenni a taknyosságtól és attól, hogy egyre inkább köhögnie is kell tőle. Kaptunk Sumomed nevű antibiotikumot. Igaz, ebből, még csak két este kapott, de egyáltalán nincs jobban. A kiságy végét már egy hete felemeltük, hogy jobban tudjon aludni. Újabban frissen főzött kamillát is teszek a fejéhez, amikor alszik. Egy hete kapja a Calcimuscot, másfél hete a Cebion cseppeket. Hiába fújok be, szívom, cseppentek, jön is belőle, de ugyanúgy szortyol, mint előtte. Egyszerűen nem tisztul az orra, csak szuszog, a száján veszi a levegőt. Mit tegyek? Ma du. kell visszamenni az orvoshoz. Mit kérjek tőle? Segítsetek!

2014. szept. 10. 11:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

én vagyok aki kérdezte,hogy hoyg szívód az orrát:

Állva vagy fekve??Mert fekve nem jó,nem tud olyan hatékony lenni!

Szivod-e még akkor is mikor már látszólag nem jön semmi??

mert Nekem fülorrgégész javasolta,hogy amikor már azthiszem nem jön semmi na onnanstól kezdve még kb fél percig szívjam neki...na ilyenkor szokott ám még mélyebbről az arcüregekből jönni még!!

Próbáld ki!

2014. szept. 11. 12:34
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi, nagyon kedves vagy! Ültetni szoktam szívás közben. Még olyankor is szívom, amikor nem jön semmi, igaz, fél percig talán nem, meg is szokott gyakran indulni ilyenkor. De akkor tovább is próbálom majd. Még egyszer köszönöm a segítséget!
2014. szept. 11. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!