Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Ha baba este lázas volt...

Ha baba este lázas volt hónaljban 38,7, valszínű reggel is az? Rota ellenitől. Nem lehet lerázni a hőmérőt. Most vegyek, vagy kúpozzam a babát?

Figyelt kérdés

nem tudom, hogy boltba induljak, vagy inkább találomra kúpozzam a babát.

mert ha a fejét nézem,nekem forró, de volt már, hogy berohantam így vele a dokihoz, aki meg közölte hogy 37,2 ami náluk normális.

2014. szept. 10. 10:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem olyan van, mint a higanyos, csak nem higany van benne. Tényleg nagyon nehéz lerázni, de nem lehetetlen. Én is a hónaljukban mérem újszülött koruktól, mindig pontos eredményt mutatott. Egyébként ha digitálissal méred popsiban, az is jó eredményt mutat, és néhány másodperc alatt kész.
2014. szept. 10. 12:13
 12/14 A kérdező kommentje:

érdekes, most le tudtam rázni..

de amúgy a doki fülben méri 5 sec alatt kész, halál pontos

nem tudom lehet e ilyet kapni

2014. szept. 10. 12:21
 13/14 A kérdező kommentje:

még jó, hogy adtam kúpot reggel, most 37,7 szerintem az tartja lent

meddig hat egy fél kúp?

mikor mérjem neki, kb 3 óránként?

2014. szept. 10. 14:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ne órára mérd, hanem akkor, ha nyűgös, elesett, vagy ha tapintásra melegnek érzed.
2014. szept. 10. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!