Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Baj, ha két éves elmúlt, de...

Baj, ha két éves elmúlt, de még nem volt háromnapos láza?

Figyelt kérdés
Még nagyon beteg sem volt, pedig megyünk vele ide-oda, talán mégsem eléggé edzett az immunrendszere?
2014. aug. 28. 02:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Vírus okozza a háromnapos lázat, általában át szoktak rajta esni, mint a rota víruson (ha nincsenek beoltva), ezért kérdeztem. Az immunrendszer gyengesége azért merült fel bennem, mert gondoltam, talán nem ad immunválaszt a szervezete (a láz is az lenne) a betolakodókra, ha érintkezik velük. Az is eszembe jutott, talán nem viszem eleget közösségbe, hogy nem találkozott ezzel a vírussal, mint a többség. Ahogy írjátok, ti sem vagytok érintettek, úgyhogy inkább nem is emlegetem :-) Köszönöm mégegyszer!
2014. aug. 28. 20:00
 12/14 anonim ***** válasza:
57%
Tipikissan olyan vagy aki ha minden rendben van akkor keres valami problemat, hogy legyen.
2014. aug. 28. 23:34
 13/14 anonim ***** válasza:
59%
A Rotán sem esik át minden gyerek, aki nincs beoltva. Nem törvényszerű.
2014. aug. 29. 14:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Kisfiam 6 éves múlt. Nemrég kapta el csak a 3 napos lázat. 3 napig minden nap a dokinál ültünk. Kezdődött a magas lázzal, napi 2 hűtőfürdő a lázcsillapítás mellett. Ő ha ritkán belázasodik, 40 fok fölé megy egyből a láza. Azt a hasát fájlalta úgyhogy vakbélgyanúval mentünk a gyerekgyógyászatra, majd a 4. nap rohantam vele a dokihoz, hogy egyik percről a másikra teli lett kiütéssel. Akkor mosolyodott el a háziorvosunk, hogy nem olvasta a gyerek a nagykönyvet és csak most kapta el a 3 napos lázat :) . Előfordul,hogy később kapják csak el. A 14 éves bátyjának se volt még és most se kapta el, Az akkor 3 hónapos öccse se kapta el se a játszópajtásai akkikkel napi szinten játszott, tehát nem annyira ragájos vírus, mint ahogy mondják.
2014. aug. 31. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!