Ha elmúlt 3 hónapos, attól még beadható a rota elleni a 4. vagy inkább 5. hónapban?
Figyelt kérdés
mert a 4-ben kap kettőt is, szóval inkább az 5-ben?2014. aug. 25. 21:21
1/7 anonim válasza:
Igen, 6.hónapos koráig kell megkapnia mindkettőt.
2/7 anonim válasza:
és miért jó az hogy a fellelhető 6000féle hányós vírusból egyet kivédesz? egek..ébresztő...ez egy ipar semmi haszna. de te tudod hogy miért adsz mérgeket a gyereknek ami ráadásul nem kötelező
3/7 A kérdező kommentje:
mert a szomszéd is mondja, a 100 km.re levő teom is, aztán az őrégi bnőm is, hogy képzld imerősöm gyereke ezzel volt kórházban
mivel mindenhonnan ezt hallom, nekem már járványnak tűnik ami itt megy..és rota!
2014. aug. 25. 22:11
4/7 A kérdező kommentje:
elsőtől kérdezném
ha 5 hónaposan kapja az elsőt, a második kört is 5 hónaposan kellene akkor...?esetleg 2 hét különbséggel..?
2014. aug. 25. 22:12
5/7 anonim válasza:
A mienk az 3 adagos volt.mindig akkor kapta mikor a havi aktualis oltasokat. 3-4-5 honaposan.
6/7 anonim válasza:
1.vagyok
Nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy min. 4 hétnek kell eltelnie a két adag között.
7/7 A kérdező kommentje:
és melyik volt a 3 körös
nekem a Rotarix van felírva, asszem az 2 körös
2014. aug. 26. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!