Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Kisfiamnak nagyon befelé dől...

Kisfiamnak nagyon befelé dől a bokája arra milyen cipőt vehetek magamtól?

Figyelt kérdés

Voltunk ortopédián mielőtt le leszek ugatva hogy miért nem orvoshoz viszed jelszóval!!

Szóval erre nem mondott semmit ,vagy nem látta nem tudom de ezek az orvosok na haggyuk!

De nem drágát irjatok lehetőleg!!

Ja és előtte ilyen számítógépes vizsgálatra elvihetem ?

Nálunk ingyen van az Sztk-ban!

2014. aug. 24. 10:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

az én kislányom bokája is nagyon befelé dől. 2 éves kora óta hordom.

Voltunk több orvosnál, mert nem hittem el, hogy nem csinálnak vele semmit.

Minden orvos azt mondta, hogy Siesta cipőt vegyek neki, és 6 éves korig évente ell vinnem vizsgálatra, ha fáj neki, akkor előbb.

2014. aug. 24. 10:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem vidd el egy másik orvoshoz is, és mondd el, hogy aggódsz e miatt.
2014. aug. 24. 10:09
 3/6 A kérdező kommentje:

Igazából most vettem észre ezt a bokadőlést, mert eddig a csámpássága miatt voltunk orvosnál ,meg a spiccelése miatt a spiccelés megmaradt hiába szólunk rá ,a csámpássága ha jól tartja a cipő a bokáját jó ,viszont ez a boka dőlést most vettem észre de már 6 éves az a baj!!

viszont a Deichmannban veszek neki cipőket!!

2014. aug. 24. 10:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Szupináló cipőt vegyél neki, ha ezeket drágának tartod, lehet kapni szupináló talpbetétet is, ezt beleteheted mindegyik cipőjébe. Ez annyit csinál, hogy megemeli a sarok belső felét pár millivel. Nekünk még minde nap végezendő lábtornát írt elő a doki, keress rá a neten vannak játékos gyakorlatok.
2014. aug. 24. 10:27
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem arról van szó hogy drágának tartom ,hanem mezei egyszerüséggel nincs rá pénz sajna ,nyilván a gyerekem egészsége a fő de ez van!!

Köszi akkor nézek valami gyakorlatot,!

Meg a betétet is megnézem

köszönöm

2014. aug. 24. 10:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem bántásból mondtam, hogy drágának tartod, én is úgy értettem ahogy te. Ezek szerint rosszul fogalmaztam, ne haragudj. Egyébként a nekünk azt mondta a doki, hogy a torna sokkal fontosabb mint a cipő, ha rendesen csináljuk a gyakorlatokat akkor igazán nem is kell a speciális cipő (persze jót tesz), elég egy olyan aminek jól tart hátul a kérge.
2014. aug. 24. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!