2,5 éves fiamnak mitől dagadhat fel feldagad a szeme fölötti rész és a teste is furcsán tólságosan is zömök lett?
Figyelt kérdés
2 napja reggel nagyon látványosan feldagad fölülről a szeme, alig látszik ki a szeme. a teste meg szintén pufókásabb lett. eddig izmosnak volt mondható, meg a hasa ugye soha nem volt lapos, de most nagy hasa van és főlega bokáján látszik, hogy vastag. sajnos pár napja nem iszik eleget napközben, ugye valószínű, hogy ettől van? délután viszem orvoshoz!2014. aug. 18. 12:58
1/6 anonim válasza:
biztos hogy nem az ivástól... inkább valami allergiának tűnik nekem, esetleg megcsípte valami... de azt nem értem ha 2 napja már be van dagadva a szeme miért csak ma viszed... én ezzel mennék azonnal az ügyeletre...
2/6 A kérdező kommentje:
teljesen jogos a kérdés!
szombaton indult a dolog és adtam neki kalciumot és, mivel nem rosszabbodott, megvártam, hogy ne ügyeletre menjünk. az ügyeleten nálunk a gyerekekkel nem tudnak nagyon mit kezdeni. most délután rendel a gyerekorvos, inkább ő küldjön tovább, ha muszáj.
az a fura, hogy nem evett semmi újdonságot és csípést sem találtam rajta.
2014. aug. 18. 13:28
3/6 anonim válasza:
ha pici a bogár észre se lehet venni szerintem a csípését.. új fűszer? esetleg valamilyen virág a lakásban, ház körül? vagy 25 éve unokatesómnak is bedagadt a szeme, rohantak vele ügyeletre, nem tudták mi történhetett vele, erre rá pár hétre valamiért megjegyezte (2 év körül lehetett) hogy a mosóport nem szeretem mert megfújtam és ezért kellett orvoshoz mennem :) kiderült mi történt... :) bármilyen vegyszer.. amihez véletlenül hozzáfért.. ezer oka lehet...
4/6 anonim válasza:
Pisilt ugyanannyit, mint szokott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!