Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Kisfiús anyukák, letapadás...

Kisfiús anyukák, letapadás gondok?

Figyelt kérdés
Kisfiam 4 éves lesz, enyhén le van tapadva a kukaca. Elvittem urológiára, azt mondta a doki, hogy nem kóros, még várjunk 2 hónap múlva megnézi. Ha nincs változás addig, akkor "megigazítja". Kenőcsöt nem írt, csak továbbra is huzogatni kell. Szerintetek nem lett volna jobb, ha most túl megcsinálta volna?
2014. aug. 12. 13:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha 4 év alatt nem szűnt meg a letapadás, akkor nem gondolnám, hogy 2 hónap alatt majd csoda történik. Igen, jobb lett volna, ha már akkor túlesik rajta, mert ez magától szerintem 2 hónap alatt nem oldódik meg és akkor nem kellene még egy plusz alkalmat elmenni, mint így.

Minket a gyerekorvosunk a fiunk 2 éves korában küldött ezért urológiára, ott azt mondták, hogy 3 éves korig megszűnhet magától, utána már csak orvosi beavatkozásra, addig várjunk, vagyis még 1 évet kellett várnunk és ha nem jön rendbe magától, akkor megcsinálja a leválasztást. Sokat javult 1 év alatt, de nem szűnt meg teljesen a letapadás, szóval 2 hónap az meg nudli idő szerintem.:)

De hát ő az orvos...

2014. aug. 12. 17:47
 2/4 anonim ***** válasza:

ha nincs szűkület csak letapadás akkor kiskamasz korig is várni lehet. Szerintem ne nengedd hogy a doki igazgassa, fájdalmas élmény lehet egy életre a fiadnak!

Mosakodáskor húzza magának annyira hátra amennyire magától jön és szép lassan feloldódik. Valószínűleg 2 hónapnál több dő kell majd.

2014. aug. 12. 18:40
 3/4 anonim ***** válasza:

"ha nincs szűkület csak letapadás akkor kiskamasz korig is várni lehet. Szerintem ne nengedd hogy a doki igazgassa, fájdalmas élmény lehet egy életre a fiadnak! "

És ki mondta neked, hogy kiskamasz korig rendbe jön magától? Ugyanis nekem urológus szakorvos mondta, hogy max. 3 éves kor, utána már nem igazán jön rendbe magától.

És szerinted, ha nem jön rendbe, akkor mit fog az a szerencsétlen kiskamasz átélni??? Mert ugyanis ő emlékezni fog rá, egy életre benne lesz! Míg egy kisebb, 3-4 éves gyerek sokkal jobban elviseli, átvészeli és elfelejti. Örültem, hogy a fiamnak 3 éves korában megcsinálták, ugyanis a fiútestvéremnek várt anyukám kamasz koráig. Hát, a bátyám azt mondta, hogy soha senkinek azt a fájdalmat nem kívánja és egész életére elkíséri, míg a 4 éves fiam már nem is emlékszik rá!

2014. aug. 12. 18:44
 4/4 A kérdező kommentje:

Nekem most azt mondta az urológus, hogy mikor elkezdődik a reggeli merevedés, ez a letapadás valószínűleg megszűnik magától, de garancia nincs rá. Két dolgot tehetünk: vagy hozzányúlunk, vagy nem.

Na köszi! :-/

2014. aug. 12. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!