Dancsecs Ferenc kérdése:
Mindenképpen meg kell oldani a fitymaletapadást, vagy majd a pubertánskor megoldja? Fiam 8 éves és féloldalas letapadása van, azt olvastam, hogy csak nálunk divat mindenáron a letapadás oldása.
Figyelt kérdés
2013. nov. 7. 10:48
1/6 anonim válasza:
Mért kell addig várni??Minden fürdéskor milliméterenként lehet húzni rajta egy kicsit,van krém.
Nagy fiúként már nem fog beszélni neked róla.Most oldjátok meg,ha nem,akkor urológus segít tanáccsal,hogy később ne kelljen műteni.
2/6 anonim válasza:
Vagy ti foglalkoztok vele, vagy majd odáig fajul a dolog, hogy el kell vinni orvoshoz, aki "feltépi" neki. Nem lesz kellemes. Nem muszáj foglalkozni a gyerekkel, szenvedhet is, ha az neked jobb.
3/6 anonim válasza:
ez egy nagyon jó írás, érdemes elolvasni: [link]
4/6 anonim válasza:
Mindenképpen orvoshoz kell vinni.
5/6 anonim válasza:
Orvoshoz kell vinni, és meg kell oldani. Ha annyira szűk, hogy körülmetélést javasol, akkor pedig nem kell ettől idegenkedni. A világon a férfiak 30 %-a körül van metélve, és rengeteg előnye van ennek a kisműtétnek.
6/6 anonim válasza:
En egy korulmetelt ferfi vagyok es azt tudom javasolni, hogy amennyire lehet, kerulje mindenki ezt a barbarsagot. A teljes korulmeteles egy nagyon rossz dolog tud lenni. Sajnos.
Csak rossz tapasztalataim vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!