Tényleg lehet ebből asztma? (Többi lent )
Kisfiamnak a dokinő közölte hörghurutja van ,nappal még el el vagyunk mert hurutosan köhög!De éjjel úgy köhög hogy majd meg fullad ,és köhög köhög öklendezik és utána jobban van ilyenkor itatok vele kis vizet és alszik tovább,mikor kérdezem nem kapsz nehezen levegőt? Nem fáj a torkod közli nem anya nincs semmi bajom ne aggódj már!!
És mindig ez van köhög 2 hétig és utána fuldoklik de csak éjaszaka!!
Védőnő mondta juj anyuka vizsgáltassam ki nehogy aszmává alakuljon át ,krónikussá!!
Szerdán megyünk a Tüdőgyógyintézetbe kivizsgáltatni!!
De 2 éve is voltunk közölte a dokinő nincs semmi aszmának a jele ,tele az orra rendessen fujja ki és akkor nem lesz gond!
Mi a fene leeht ez??
Másnak is volta gyerkőce ilyen mi lett vele??
6 éves a kisfiam soha nem voltunk még kórházban emiatt hál istennek
Köszönöm előre is
Nem hinném hogy kruppos lenne mert gondolom azt észrevettük volna ,ha fullad szerencsétlen meg levegőért kapkodna, allergiateszten voltunk ott valami poratka allergiáját hozták ki 2˛/3 arányban de ennyi!!
Vidéken is volt és ott is köhögött reggel meg este!!
egyszerüen nem értem,éjjel mikor köhög sirni szokott de azt mondja rosszat álmodott,reggel meg semmire nem emléxik meg szoktam itatni és akkor jó
Biztos hogy hörghurutja van? Az én fiam úgy náthás, hogy alig fúj ki valamit az orrából, nappal elvan, semmi baja, ahogy lefekszik, köhögni kezd (korábban hányásig fajuló öklendezés is volt). Igazából egy felső légúti kórsága volt.
Melyik Tüdőgyógyintézetbe mentek? Nekünk az első ilyet Törökbálinton nyomozták ki, tüdő és arcüreg röntgen után. Kapott orrcseppet, 3 nap után jobban lett. Azóta is ugyanaz a szteroidos orrcsepp helyrerak mindent. Nem biztos, hogy asztmává fajul, arra szerintem inkább hajlam kell. Mivel nálunk én az vagyok, így jobban odafigyelünk emiatt a gyerekre.
De de pontosan nekünk is sokszor hányás öklendezés és utána lett jobban!!Törökbálintra megyünk bizony ,nagyon szimpik az ottani dokik!
És ott mondta a dokinő hogy amint taknyos lesz és sárga az orrváladéka márpedig mindig az akkor kezdjem el az uu irt fel orrcseppett de meg nem mondom a nevét elfelejtettem!!
Remélem most is csak ennyiről lesz szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!