A fekete nadálytő krémet tényleg nem használhatom a gyerekemnél?
Figyelt kérdés
2014. júl. 15. 08:02
1/2 anonim válasza:
Én december 18.-án töltöm a 12-t, amikor a 8 éves hugom meghúzta a nyakát, anya azzal kente be, hatásos, és az én lovagláskor meghúzódott vállamat is, használt, a doki bácsi írta fel (az orvosunk, Doki Bácsi :D)
2/2 anonim 

válasza:

Én úgy tudom, a fekete nadálytőre hangsúlyosan igaz az, hogy kis mennyiségben gyógyszer, nagy mennyiségben méreg (ahogy a legtöbb gyógynövényre és vitaminra is igaz ez). Kisgyerekeknek valószínűleg azért nem ajánlják, mert az a mennyiség, ami hatást fejtene ki az izmokra, inakra, túl sok olyan anyagot tartalmazna, amit viszont gyorsan le kellene bontania a szervezetének, hogy kiürülhessen, mert alapvetően mérgező. Felnőtteknek sem szabad nagyobb dózisban, hasraütésszerűen használni a fekete nadálytő krémet. Én keresnék valami alternatívát, de mindenképpen megkérdeznék egy orvost. Lehet, hogy már a patikában is tudnak használható infót adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!