Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Agyvelőgyulladás elleni...

Agyvelőgyulladás elleni oltást beadattad?

Figyelt kérdés
Miért vagy miért nem? Akik beadatták: oltóanyagot mennyiért vettétek, valahol kapható már az olcsóbb fajta?
2014. jún. 7. 11:46
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha ugy irod ki h kullancs oltàs akkor valószinű h több a vàlaszadó.

Beadattam mert mindenhol invázió van...még a lakótelepi jàtszótéren is. És irtani nem tudjàk öket. nagyon gyenge tél volt.

7800 volt az első, másik patikàba 9000 a màsodik. Nagy a különbség patika és patika között!!

2014. jún. 7. 12:39
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ! Igen, úgy kellett volna kiírni, így nem is biztos, hogy mindenki tudja, miről van szó. Lehet, hogy indítok egy újat.
2014. jún. 7. 13:38
 3/7 anonim ***** válasza:

Beadattuk.

A 2 volt 5000 Ft, blokk alapján az Önk. kifizeti egyébként.

Miért? Mert ha megkapná az agyvelőgyulladást, akkor annak igen komoly szövődményei is lehetek.

2014. jún. 7. 13:56
 4/7 anonim ***** válasza:

3-as vagyok jajj én meg kevertem hirtelen a másikkal. Bocsi, így tárgytalan a dolog.

Ezt nem adattuk be, m errefelé (nagyvárosi környezet) nincs kullancsveszély és így nem tartottam indokoltnak.

2014. jún. 7. 13:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Beadatjuk. Férjem neurológus, ő pl. ezt az egy oltást látta jónak a választhatóak közül. Mást nem adattunk be (még, a HPV-t is be fogjuk, meg talán a meningitist).
2014. jún. 7. 14:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Idén a nagyvárosok is televannak kullancsal!
2014. jún. 8. 12:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem adattuk be.
2014. jún. 10. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!